Warszawa
konto usunięte
• 2012-09-06, 11:15
Miasto, które przeżyło własną śmierć...
P.S Nie pałam do tego miasta jakimś wielkim sentymentem, bo mieszkam w Łodzi, ale filmik zrobiony fajnie i warto obejrzeć
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Szkoda tylko, że teraz zamiast walczyć z Niemcami i Rosjanami na ulicach niszczymy się między sobą.
konto usunięte
2012-09-06, 11:23
konto usunięte
2012-09-06, 11:56
dobze mu pojechales browarek dla ciebie
konto usunięte
2012-09-06, 12:25
up2
odp.1 mieścina Frampol... nic nie zostało niemcy zrobili sobie z niej strzelnice ...
3 hem ilu rodowitych zostało w tym mieście tak z ciekawości pytam?
filmik fajny ładnie zmontowany i miły głosik tej pani tylko dlaczego po angielsku?
konto usunięte
2012-09-06, 12:45
A nawet wstawiający napisał, że jest z Łodzi, ale po co przeczytać jedno zdanie, jak lepiej spluć się jak niepełnosprytny gimbus.
ten filmik nie jest robiony przez Warszawiaka : >
konto usunięte
2012-09-06, 21:49
OOo widzę tam "pare" wrocławskich cegieł z "paru" wrocławskich kamienic burzonych specjalnie dla potrzeb biednej warszawki.
Pępek świata normalnie.
Edit.:
Wikipedia:
"25 sierpnia 1944 r. miasto zostało ogłoszone twierdzą Wrocław (niem. Festung Breslau),...
W wyniku walk między Armią Czerwoną i Wehrmachtem zniszczono 70% miasta, a niektóre dzielnice zrównano z ziemią."
konto usunięte
2012-09-06, 21:52
panrower napisał/a:
Aż się specjalnie zarejestrowałem, żeby skomentować ten komentarz.
1. Jakie inne miasta były w takim stanie?
2. Ktoś z Warszawy zrobił film o swoim mieście. Ładny film. Gdzie tu wywyższanie się? Masz kompleks bo nie umiesz zrobić takiego filmu o swoim mieście?
3. Dlaczego to jest tak, że w Polsce można być dumnym ze swojego pochodzenia dopuki nie jest się z Warszawy (bo z Warszawy to nie duma tylko wywyższanie się i lans)?
4. Sam lepiej byś wyglądał zbombardowany.
Jeżeli trzeba to mogę Cię przytulić.
Spokojnie ziomek, to jest sadisticowy debil, trzeba się przyzwyczaić
Każde miasto ucierpiało na skutek II Wojny Światowej, więc nie rozumiem waszych wzajemnie kierowanych pretensji.
konto usunięte
2012-09-06, 21:57
A i czy ktoś powie co to za muzyczka w tle?
Nie obejrzę - "Video not found"...