Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:16
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ShadowW 2014-02-17, 21:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Grubber 2014-02-17, 21:37
Cóż może i przed wojną Warszawa była ładnym miastem, chociaż bym nie przesadzał. Stolica jak stolica, trochę bardziej rozwinięta niż inne miasta choć to akurat nie idzie w parze z jako takim wyglądem. Zawsze byłem i zawsze będę zdania że odbudowa Warszawy była tyle głupim pomysłem co nieopłacalnym. Oczywiście przywrócenie jej do jako takiego stanu było wskazane ale nie trzeba było tego robić biegiem, kosztem całego zniszczonego wojną kraju. Czy nie łatwiej było by przenieść stolicę do innego miasta, mniej rozpieprzonego przez trio Niemcy, Rosja, reszta zafajdanych "sojuszników" którzy w mniejszym bądź większym stopniu przyczynili się do takiego stanu rzeczy? Podam przykład Łodzi. Mieszkam w niej i wiem że wojnę zniosła bez większych strat (przy okazji dodam że aktualny, często przykry wygląd Łodzi jest w pewnej mierze zasługą właśnie tego że nie trzeba było odbudowywać połowy miasta i że większość budynków od powstania nawet nie otarła się o remont, można tu podać przykład Warszawskiej Pragi, która wygląda tragicznie nawet w porównaniu z Łodzią, a też jako taka nie ucierpiała aż tak bardzo w trakcie powstania). Funkcje stolicy mogło przejąć każde inne miasto ale Ruscy oczywiście musieli pokazać jakim to oni mocarstwem nie są i wzniosą z gruzów całe miasto... Cóż tak wybrali i dzięki temu mamy poczwarkę zamiast stolicy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 21:44
No smutne obrazki, jednak kiedyś słyszałem, że żeby odbudować Warszawę to resztę Polski rozbierali. Z mojego miasta też wozili cegły na odbudowę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 22:36 1
jak dla mnie mogli ja tak zostawić
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 23:25
Ale rozpie*dol o.O
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 0:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SharpSe 2014-02-18, 7:41
Zgłoś
krysc4d 2014-02-18, 11:10 1
I mogła tak zostać. Sosnowiec na stolicę!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 3:32
Warszawa była jest i będzie wielkim gównem !!! Warszawiacy to kutafony i pedryle !!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 13:48
PANxxxBDSM napisał/a:

Warszawa była jest i będzie wielkim gównem !!! Warszawiacy to kutafony i pedryle !!!

Morda cię obowiązuje węglarzu
Zgłoś
gojira 2014-02-19, 23:26
Niesamowity temat jak i jakość zdjęć. Kuflowe raz.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem