konto usunięte
2012-08-18, 13:46
Podchwytliwe pytanie ... i tyle każdy mógł by się zaplątać bez względu na to czy jest z Pipidowa czy z Krakowa czy z Warszawy... Widze jakieś głupie szufladkowanie... nie rozumiem tego zupełnie ale ok...
konto usunięte
2012-08-18, 18:25
propo wieśniaków z Warszawy, to sam takim jestem jeśli czepiać się szczegółów. przyjechałem na studia z małej mieściny, raczej cięzko byłoby studiować medycynę na prowincji. ale akurat nie uważam się za wieśniaka, wszystko zależy od podejścia. nie chodzę w rurkach, nie noszę modnych ciuchów i jak wracam do domu to nie opowiadam jaka to warszawa bogata i światowa. trzeba przyznać, warszawa to wiocha, zresztą jak każde Polskie miasto. jedne są łądniejsze inne brzydsze ale w porównaniu z europejskimi metropoliami wypadają blado. a co do kultury w warszawie to różnie bywa, mi jak do tej pory nikt nie odmówił pomocy, za to w Krakowie starsza pani kazała mi sp🤬*lać jak zapytałem o drogę. nie ma miast idealnych.
ok, wyżaliłem się to teraz możecie hejtować
fdM
2012-08-18, 21:41
Ze Szczecina do morza jest zaledwie 60km, dla wielu to wystarcza żeby mówić iż leży on nad morzem. Rozśmieszają mnie za to turyści pytający którym tramwajem nad morze
powinno byc pytanie: Jak sie nazywa stolica Polski:)
konto usunięte
2012-08-19, 2:30
Jestem ze Śląska... tak tym niby wsiokiem z węglem w butach. Szczerze smieszy mnie to poniewaz wszyscy jestesmy wsiokami z zacofanego kraju gdzie rząd wszystkich jednakowo robi w Ci*la. Jestescie zalosni nawzajem w siebie ciskacie gownem, NO BO BO KRAKOLE TO... A WARSZAWIOKI TO.. a tu psikus bo w zagranicznej telewizji nie bedzie podzialu Warszawiak Ślązak Krakol Wszyscy bedziemy Polakami Wsiokami XD
A czemu takie przewrotne pytanie?
haha
konto usunięte
2012-08-20, 0:23
Kto by tam wyborczej wierzył