👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sosnowiec jest najbardziej wysunieta dzielnica warszawy. jak juz to kawaly mozemy sadzic o Katowsi i Katowsiakach

Drodzy warszawiacy, jak się z was nie nabijać jak połowa z was tutaj wyżej sra niż dupę ma? Taki Bila.... toż to żałosne przez pocieszne stworzonko jest. Aż uśmiech na twarz występuje. Do póki nie widziałem komentarzy ludzi ze "stolycy" w sieci myślałem, że to tylko durny stereotyp a tu utwierdzacie mnie w przekonaniu, że to nie są dowc🤬y a anegdoty na faktach oparte.

@maniiiek,no widzisz,za taki tekst w realu to w ryj byś dostał,nie znasz mnie a obrażasz.
Jak rozpoznać ateistę i wegana?
-
-
-
Spokojnie, sami ci o tym powiedzą.
-
-
-
Spokojnie, sami ci o tym powiedzą.
A jeżeli to jedna osoba i nadodatek nie ma
ot poranna zagwozdka
edit* mam papiery na poranna dysortografie
Ps. Albo wegan jest zombie

edit* mam papiery na poranna dysortografie
Ps. Albo wegan jest zombie
rust napisał/a:
A jeżeli to jedna osoba i nadodatek niema
ot poranna zagwozdka
"Nie ma" sie pisze oddzielnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie