Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
NEGANxLUCILLE 2023-09-27, 11:13 3
Zgłoś
Szangti 2023-09-27, 12:24 22
0dbytBiskupa napisał/a:

Paradoks patridioty: wszechpolscy aktywiści filmu nie widzieli, nie zamierzają oglądać, a wszystko o nim wiedzą.

A ty jeadles gowno ze wiesz ze dobre/nie dobre???
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2023-09-27, 12:27 10
Wroga propaganda istnieje na terenie Polski od kilkuset lat, ale żeby taki procent lokalnej hołoty jej przyklaskiwał, to chyba jeszcze w dziejach nie było...

podpis użytkownika

C🤬j mi na imię.
Zgłoś
ObciagamZaDyche 2023-09-27, 12:35 2
Wszyscy sa p🤬lnieci. Kookejne gowno co ma ryc w poilakach dziure i klucic ich. Souszczacie sie nad jakims filmem j🤬ym. Czy dobry, czy h🤬jowy. Czy pokazuje to czy sramto, jebac to. Na h🤬j to drazyc ? Wy serio k🤬a problemow nie macie. Co za kmioty j🤬e polakowanie.
Zgłoś
qrcok 2023-09-27, 12:40
Ja się dziwię, dlaczego głównym hashtagiem promującym ten film nie jest #mlodemuniestaje
Zgłoś
dkamil1 2023-09-27, 12:50 3
Majles napisał/a:

Film podobno zajebisty i dobrze zrobiony. A kim sanpolaczki co oceniaja film bez ogladajia?
No to sa pajace z wszechpolskiej. Też mi wstyd.

A kim Ty jesteś, że oceniasz bez oglądania? "Podobno zajebisty?" Wk🤬ia mnie jak ktoś nazywa Polaków "polaczkami". Utkaj p🤬de.
Zgłoś
ra0mir 2023-09-27, 12:52 7
Mi wystarczy to:

„Mieszkam i pracuję poza Polską. Kiedy przyjeżdżam uderza mnie fala niedobrego powietrza, coś takiego jakby w zamkniętym pomieszczeniu ktoś bez przerwy puszczał bąki. Jest coś takiego, że jest duszno” - mówiła w Radiu Zet Agnieszka Holland.

To j🤬a ż🤬dówa, która potrzebuje władzy dla swojego ludu.
Gardzę PiSem... ale oni to rozumieją.
Tak, jestem zwolennikiem teorii spiskowej, KODiarze to j🤬e komunistyczne ż🤬dy.

Dlatego największą rację maja ci nafukańce pośrodku.

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
mynameisgod 2023-09-27, 13:02 3
rozmnażają się jak karaluchy te brudasy
poważnie
ich tam nieskończona ilość
weź do Europy milion
a przyjedzie 10
bo się da
Zgłoś
Angevil 2023-09-27, 13:21 2
Hatfu na jaoka jak wyszedł film "Głupi i głupszy" a był o Kaczyńskich to nikt jakoś nie protestował...

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
buba11 2023-09-27, 14:08 2
Majles napisał/a:

Film podobno zajebisty i dobrze zrobiony. A kim sanpolaczki co oceniaja film bez ogladajia?

może to ludzie co pisać potrafią?
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2023-09-27, 14:30 4
Nie popieram ani jednych ani drugich a fakty są takie: banałem jest, że wszystko co się teraz dzieje w polityce jest na potrzeby wyborów
- zieolna granica zgrała się w czasie z aferą wizową
- partneram filmu jest niemiecka telewizja publiczna ZDF
- Scholz jawnie ingeruje w sprawy polskie
Według mnie chodzi o to:
- żeby przerzucić odpowiedzialność za kryzys migracyjny, wywołany przez Niemcy w 2015, na Polskę.
- usprawiedliwić przywrócenie kontroli granicznej.
Efekt jest taki, że na naszych oczach strefa Schengen rozpada się a za nią może nastąpić rozpad unii. Niemcy po raz kolejny rozp🤬alają Europę. Nie wierzę w to, że Niemcy nie widzą co russcy robią w Afryce jak napędzają kryzys migracyjny wywołując konflikty zbrojne.
Zgłoś
winko 2023-09-27, 14:45 2
ProVVe napisał/a:

Nie wiem, ale lewacy to jeszcze bardziej poj🤬e niż butyi kot kaczyńskiego... P🤬la ze pis c🤬je bo blokuje bambusów na granicy, ale jak się okazało, że nawpuszczali ich cale hordy to też zle . A tamci z drugiej wyzywają film wiedząc co odj🤬 kaczor. Spalić jednych i drugich na placu a zaraz za nimi po kod pis psl i sld z konfe tez paru ładnych ciuli znajdę. Kto k🤬a wymyśla te partie i ich plany wyborcze/polityczne? Jakim cudem lewactwo tak zdołało nasrać w zdrowy rozsądek ludzkości... Pamiętajcie jeszcze będziecie płakać lewusy za tym co teraz bo produkujecie skrajność i nienawiść innego wymiaru

z konfe tez paru ładnych ciuli znajdę ? Tam co najwyżej paru jest normalnych a reszta to ciule. PIS wszystkim pokazał jak robi się interesy i teraz każdy chce do koryta
Zgłoś
SantaMaria 2023-09-27, 14:51
lefaki do piachu i zamknąć mordy niepolacy yebani XD
Zgłoś
Zpider 2023-09-27, 15:06
Dobry lewak to taki co jest six feet under
Zgłoś
Heliar 2023-09-27, 15:11
Majles napisał/a:

No to sa pajace z wszechpolskiej. Też mi wstyd.

Najpierw naucz się pisać po polsku, bo mama się za ciebie wstydzi.

ObciagamZaDyche napisał/a:

Wszyscy sa p🤬lnieci. Kookejne gowno co ma ryc w poilakach dziure i klucic ich. Souszczacie sie nad jakims filmem j🤬ym. Czy dobry, czy h🤬jowy. Czy pokazuje to czy sramto, jebac to. Na h🤬j to drazyc ? Wy serio k🤬a problemow nie macie. Co za kmioty j🤬e polakowanie.

Każdy doskonale widzi, że żaden z was nie jest Polakiem. Największemu debilowi autokorekta poprawi choć kilka wyrazów, alu u was nie ma ani jednego polskiego znaku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie