👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaok to zero. Chciał kogoś ośmieszyć a wyszło totalnie odwrotnie

Paradoks patridioty: wszechpolscy aktywiści filmu nie widzieli, nie zamierzają oglądać, a wszystko o nim wiedzą.
Film podobno zajebisty i dobrze zrobiony. A kim sanpolaczki co oceniaja film bez ogladajia?
No to sa pajace z wszechpolskiej. Też mi wstyd.

flejtuch napisał/a:
A mi wstyd, że osoby pokazane na nagraniu są polkami.
No to sa pajace z wszechpolskiej. Też mi wstyd.
0dbytBiskupa napisał/a:
Paradoks patridioty: wszechpolscy aktywiści filmu nie widzieli, nie zamierzają oglądać, a wszystko o nim wiedzą.
Ci idioci to trzepali sobie na premierze Pipiełuszki.

Dobrze, że się tam jeszcze nie pobili o ten film.
Holland zrobiła super przysługę PISowi i akurat przed wyborami wypromowała film, który jest fikcją oskarżającą SG o przyczynianie się do śmierci migrantów.
Obie strony są wyprane mózgowo.
Holland zrobiła super przysługę PISowi i akurat przed wyborami wypromowała film, który jest fikcją oskarżającą SG o przyczynianie się do śmierci migrantów.
Obie strony są wyprane mózgowo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie