👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a ja takich składam jak do mnie trafią by ładnie w trumnie wyglądali przy rodzinie .....
Wg. mnie to fake. W kilku miejscach film jest przyspieszony. najlepiej to widać w 2:33 zwróćcie uwagę na Porsche i jego migające awaryjne światła. Chwile wcześniej Volvo. Pozdrawiam
tomzpl wydaje Ci się tak ponieważ wszystkie nowe lampy są na ledach. Z kolei led nie swieci ciągle tylko bardzo szybko mruga. I słabsze kamery to wyłapują.

jest masakra ciekawe czy motocyklista jeszcze zyje skoro ma take sklonnosci do takiej jazdy
sadol.pl/zbieranie-motocyklisty-vt107585.htm a to tak dla przestrogi
sadol.pl/zbieranie-motocyklisty-vt107585.htm a to tak dla przestrogi

Szkoda, że polscy kierowcy nie patrzą w lusterka.
Może by któryś zdążył drzwi otworzyć.
Może by któryś zdążył drzwi otworzyć.

ma ktoś linka na YT czy gdzieś indziej skąd można to ściągnąć?

Uwaga na frajerstwo w Srebrnej Astrze (WJ8342 i 6) sfrajerzony frajer

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie