Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
klint0n 2012-03-20, 7:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krak 2012-03-20, 9:27
Buc i tyle
Zgłoś
MarsElite 2012-03-20, 11:26
duzymietek Ty chyba jestes kretynem jak sadze gdyz filmik jasno i wyraznie pokazuje jakie sa korki w Wawie a nie to ze on sie popisuje . Na filmiku widac nawet jak kierowcy go puszczaja zapewne widza kamerke. Mozna rzec ze przez tekich kretynow jak Ty psuje sie roputacja o motocyklistach
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-20, 12:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cedros 2012-03-20, 13:27
Do dupy to, myślałem że chociaż wyjebie dla tego kierowcy na koniec a tu lipa. Znam również dobry sposób na Warszawskie korki a mianowicie wyprowadzić się stamtąd!
Zgłoś
Jedras992 2012-03-20, 13:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-20, 13:48
Trzeba było otworzyć drzwi.
Zgłoś
kadol7 2012-03-20, 15:35
Zgłoś
TheVerylukasz 2012-03-20, 16:39
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-20, 16:58
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-20, 17:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-20, 17:52
2:29 i wystarczy że autobus ruszy i kłopot gotowy. Jazda środkiem w korku tak - idiotyzm taki jak na filmie - nie !
Zgłoś
Eter 2012-03-20, 18:03
Przeciez ja tak nawet w grze nie potrafie zrobić,a co dopiero na zywo,w krotkim rekawku na dodatek.Wariat trzeba przyznac:D
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-20, 21:38
można tak jeździć, prosze bardzo
tylko niech mi ktoś ubrudzi felgi w civicu "muzgiem" który leży na asfalcie ....
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 12:11
jak dla mni9e niepotrzebnie wielkie spalanie chyba że chcemy czuć się jak wybraniec na tym motorze w korku.....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem