👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
duzymietek Ty chyba jestes kretynem jak sadze gdyz filmik jasno i wyraznie pokazuje jakie sa korki w Wawie a nie to ze on sie popisuje . Na filmiku widac nawet jak kierowcy go puszczaja zapewne widza kamerke. Mozna rzec ze przez tekich kretynow jak Ty psuje sie roputacja o motocyklistach

Do dupy to, myślałem że chociaż wyjebie dla tego kierowcy na koniec a tu lipa. Znam również dobry sposób na Warszawskie korki a mianowicie wyprowadzić się stamtąd!

2:29 i wystarczy że autobus ruszy i kłopot gotowy. Jazda środkiem w korku tak - idiotyzm taki jak na filmie - nie !
Przeciez ja tak nawet w grze nie potrafie zrobić,a co dopiero na zywo,w krotkim rekawku na dodatek.Wariat trzeba przyznac:D

można tak jeździć, prosze bardzo
tylko niech mi ktoś ubrudzi felgi w civicu "muzgiem" który leży na asfalcie ....
tylko niech mi ktoś ubrudzi felgi w civicu "muzgiem" który leży na asfalcie ....

jak dla mni9e niepotrzebnie wielkie spalanie chyba że chcemy czuć się jak wybraniec na tym motorze w korku.....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie