👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak ktos wrzuci odpowiedni filmik z tym gosciem na harda to zrobie 100 konti postawie 101 piw

fajnie, że ma kamerke, poczekamy kilka tygodni i będzie kolejny filmik do kompilacji wypadków

A potem ktoś zmienia pas i... "głupi kierowca zabił biednego motocyklistę"
Takiego matoła nie da się zauważyć w lusterku. Nawet jak się patrzy co 3 sek (to ideał którego nikt nie trzyma, zwłaszcza w korku).
Nawet długie nie pomogą (chyba że w dostaniu łomotu za świecenie po oczach).
Jestem motocyklistą (XVS1100A, KX250F)
Takiego matoła nie da się zauważyć w lusterku. Nawet jak się patrzy co 3 sek (to ideał którego nikt nie trzyma, zwłaszcza w korku).
Nawet długie nie pomogą (chyba że w dostaniu łomotu za świecenie po oczach).
Jestem motocyklistą (XVS1100A, KX250F)
cb-radio dwóch kierowców tirów pogada i szybko skończyłyby się pyskówki zj..ba.
Ps u mnie na K-10 też tacy jeżdzą zastanawiam się czy po najechaniu motorem na butelkę plastikową przy 220km/h powstałby materiał na harda?? Zakręt jest, przejście dla pieszych,wysepka i butelki
Ps u mnie na K-10 też tacy jeżdzą zastanawiam się czy po najechaniu motorem na butelkę plastikową przy 220km/h powstałby materiał na harda?? Zakręt jest, przejście dla pieszych,wysepka i butelki

chętnie bym go jeszcze raz zobaczył, tym razem w dziale hard. Obyś piszczał z bólu.

To lepsze, właśnie chciałem założyć nowego posta. Ale dorzucę swoje dwa grosze do tego. Hayabusa

Szkoda,że nikt nie otworzył drzwi gdy ten matoł przejeżdzał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie