👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
_Yarko_ napisał/a:
Ta muza przypmniała mi o jakże zacnym filmie ...
jak to u Halmana nic nie dzieje się przypadkiem; otwierający motyw muzyczny mechanicznej pomarańczy to przeróbka utworu Henrego Purcella "Music for the Funeral of Queen Mary" zbieg okoliczności? nie sądzę.

Kto prawdziwej musztry nie przeżył na własnym tylku, ten nigdy nie zrozumie jak to jest odpłynąć od stania.
Kurła niech rzesz ją w końcu pochowają a nie wożą padlinę po całej Anglii

Typ był twardy do końca nie rozumiał nawet co to znaczy wycofać się. Niestety nieraz jest tak ze ty chesz a ciało robi to co natura uwarza za stosowne.
blackburn napisał/a:
Kto prawdziwej musztry nie przeżył na własnym tylku, ten nigdy nie zrozumie jak to jest odpłynąć od stania.
kiedys kiedys jak byłem małym dzieciakiem to odobnie zemdlałem w kosciele, były to swieta wielkanocy, gorąco i duszno a usiaśc nie mzona było i jeb o podłoge, znam ten ból
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie