Wygląda jak pedalska ustawka z tiktoka.
Bo to jest pedalska ustawka z p🤬doka. Pedalska i c🤬jowo zrobiona, ale w sumie zrobiona przez cz🤬cha i jakiegoś c🤬ka, więc czego więcej się spodziewać?

Wygląda jak pedalska ustawka z tiktoka.
Pewnie tak jest, niemniej jednak dożyliśmy takich czasów, że nawet taka ustawiona propaganda przysługująca się ogółowi społeczeństwa, może zrobić coś dobrego. Druga strona stosuje te techniki już od dekad, z wyłączną szkodą dla społeczeństwa więc taka przeciwwaga to miła odmiana, tym bardziej gdy udział w niej biorą obie wrogie strony.
Bo to jest pedalska ustawka z p🤬doka. Pedalska i c🤬jowo zrobiona, ale w sumie zrobiona przez cz🤬cha i jakiegoś c🤬ka, więc czego więcej się spodziewać?
Każdy może dać się zrobić w Stonogę

Każdy może dać się zrobić w Stonogę
Wiem, też mi się zdarzało i to nierzadko

Pewnie tak jest, niemniej jednak dożyliśmy takich czasów, że nawet taka ustawiona propaganda przysługująca się ogółowi społeczeństwa, może zrobić coś dobrego. Druga strona stosuje te techniki już od dekad, z wyłączną szkodą dla społeczeństwa więc taka przeciwwaga to miła odmiana, tym bardziej gdy udział w niej biorą obie wrogie strony.
K🤬a, jaki strumień świadomości.. 😂
To jest prawdziwe jak moje życie towarzyskie/.
Ty masz chociaż psa.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówBo to jest pedalska ustawka z p🤬doka. Pedalska i c🤬jowo zrobiona, ale w sumie zrobiona przez cz🤬cha i jakiegoś c🤬ka, więc czego więcej się spodziewać?
Ale przynajmniej czarny nie wstydzi się swoich korzeni i tradycji (czyt. łachmaniarstwa i złodziejstwa)