Cały program Warto rozmawiać . Program dotyczy protestu mieszkańców Warszawy przeciwko budowie 6 meczetu w Polsce .
i tu pojawia się moje pytanie Co wy myślicie o tym ?
i
Konto usunięte
2010-09-20, 23:03
Niewinnie zbudują jeden meczet, potem kolejny i kolejny. Zanim się obejrzymy będzięmy mieli prawo koraniczne w państwie
Konto usunięte
2010-09-20, 23:41
GTFO !!!!!!!!!!!!!!
i nie to żebym byłam nie tolerancyjna cz🤬chów uwielbiam na ten przykład.
Ale tych zwyroli powinno się odrazu gazować za podejście do kobiet.
Mnie za moje lekkie poglądy pewnie odrazu by ukamieniowali... albo cos w ten deseń

załącza mi sie naturalny mechanizm obronny
Konto usunięte
2010-09-21, 0:11
Trzeba zdusić islam w Polsce już w zarodku - dać Arabom palec to wezmą całą rękę a później oby się nie okazało, że mądry Polak po szkodzie, jak nas będą podpalać jak we Francji...
@D34Dinho w Izraelu jest judaizm a nie islam

k🤬a co za debil...
myownspace napisał/a:
cz🤬chów uwielbiam na ten przykład.
kobiety lubia duze i czarne
a co do tematu... z muzulmanami jest jak z pedalami i policja: niech sobie beda ale niech nie wp🤬laja mi sie w zycie. tyle.
Konto usunięte
2010-09-21, 14:47
Europa to i tak syf.
Konto usunięte
2010-09-21, 14:53
kpina! ja rozumiem niech sobie zrobia miejsce na modly gdzies u siebie w domu czy cos, ale takie wielkie sk🤬ysynstwo to sie pytam na c🤬j ma tu stac??? Zobaczcie co sie dzieje w Paryzu! czy chcemy miec u nas to sammo?? niech se buduja meczety u siebie!! U nas to by sie nawet przydalo kilka kosciolow zburzyc a nie meczetow dostawiac
Konto usunięte
2010-09-22, 21:30
NIE meczetom w Polsce , ja nie mogę mieć kościoła u nich, to oni meczetu u mnie!
NIE panu (hamu?) Pospieszalskiemu, tendencyjnemu pajacowi
NIE oglądaniu całego programu bo mi się nie chce słuchać tego pajaca i jego głupich pytań
Konto usunięte
2010-10-23, 23:55
tak, zdecydowanie powinni wyp🤬alać tam skąd ich przyniosło.
Konto usunięte
2010-11-01, 19:00
Kiedy budowali meczety , milczałem - mamy przecież wolnosc wyznania. Kiedy wzywali do zabijania niewiernych ,
milczałem mamy przecież wolnośc słowa. Kiedy uzyskali większosc w parlamencie , milczałem - mamy przecież
demokracja. Kiedy wprowadzili w państwie prawo koraniczne a moja żona została ukamieniowana za brak chusty na głowie
,milczałem - juz nie wolno było krzyczec.
Ku**a mać!!! wypowiedzi tych muzumańskich kretynów w tym materiale utwierdziły mnie w tym przekonaniu: NIE DLA MECZETÓW, ISLAMU, KORANU i DLA WSZYSTKICH IDIOTÓW W TO WIERZĄCYCH!!!!!!!!!!!!! Wracać do siebie smroby... byłem w Francji, Holandii, Belgi i niemczech. wszędzie mieszkałem troche czasu i pracowałem i na prawde wiele widziałem... LUDZIE!!!! nie pozwólcie im z naszego pięknego kraju zrobić tego samego gówna jak tam...