bardzo ciekawy materiał, ale niestety mało spraw poruszono. Myślę, że w Polsce tak samo jak na zachodzie nie będzie (przynajmniej na razie) bo jesteśmy krajem mało tolerancyjnym, mało przyjaznym (ciesze się, że tak jest) i nie dajemy powodów arabom do tego żeby spływali do naszego kraju. Jednak musimy mieć to na uwadze bo za kilkanaście lat może to być problem, nie koniecznie, który powstanie wewnątrz naszego kraju, tylko będzie spowodowany islamizacją Europy i naporem europy na tolerowanie tego zjawiska.
konto usunięte
2010-09-20, 0:47
Moim skromnym zdaniem problem leży w tym iż, boimy sie tej religi zdemonizowanej w dużej mierze przez Ameryke, uważam też że reprezentant strony muzułmańskiej w garniturze nie do końca posiadał Kompetencje do prowadzenia tego typu rozmów, kazdy z nas ma obawy przed religia która pozwala na zabijanie, katowanie kobiet i innych wyznawców , istotną rzeczą jest również to iż muzułmanie są mściwi mowiąc prosto a co za tym idzie dopóty będą walczyć o swoje dopóki nie wygrają , jesteśmy państwem świeckim wiec maja prawo budować miejsca kultu, lecz powinni stosować się pod prawo kraju w którym sie znajdują nie mówiąc juz o polsce, bo często słychac o morderstwach w europie miedzy muzułmanami spowodowanych złamaniem doktryn religijnych, takie moje zdanie
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Zaznaczyłem złą odpowiedź bo myślałem, że chodzi o maczety
Aex ROTFL maczety już mamy tam w krakowie swego czasu było ... i w katowicach się zdarzyło że maczety były w ruchu
Mnie tam tylko zastanawia to 'i' na końcu pierwszego postu, a pozatym to nie chce mi się oglądać.
konto usunięte
2010-09-20, 11:50
Każdego napotkanego muzułmanina powinno się brutalnie mordować, lub deportować z Polski. Było pytanie co o tym lud sądzi, to napisałem swoje zdanie.
_XaL_ napisał/a:
Mnie tam tylko zastanawia to 'i' na końcu pierwszego postu, a pozatym to nie chce mi się oglądać.
4.6. Komentarze reprezentujące
niski poziom autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.