📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

35i napisał/a:
To jest gejowe. Jak zapodasz takiej do dzioba, to jakbyś wsadził w dupę pawianowi. Od razu odpowiadam, nie dymałem pawiana.
Zastanawia mnie w której czesci zdania nas okłamujesz.
Zawsze mi się podobały kobiety z powiększonymi ustami i cycorami, ot takie maniurki/ panie ą ę. Chciałbym żeby moja przyszła ex też takie miała

bercisko napisał/a:
Przy takich "warach" pomadkę nakłada wałkiem.
Masz piwo, aż zaplułem monitor

35i napisał/a:
W żadnej, w odróżnieniu od Ciebie, gdzie nawet w nicku oszukujesz.
Ale ja mam takie imię i nazwisko.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pewnie, że nie. Ale wypada zapytać, skąd wie, jak to jest wkładać w dupę pawianowi?? Jego Ojciec mu opowiadał???
Skoro zapytałeś, to odpowiadam. Nie wiem również, jak to jest wkładać do maszynki do mięsa i nie dlatego, że ojciec mi opowiadał, tylko, że potrafię odróżnić dobrą dziurę od tej złej wzrokiem. Poza tym wyczuwam lekką zazdrość z powodu posiadania przeze mnie ojca.
robią z siebie maszkary bo na to lecą panowie... wystarczy spojrzeć na salony tam każda utrzymanka tak wygląda
sensualna napisał/a:
robią z siebie maszkary bo na to lecą panowie... wystarczy spojrzeć na salony tam każda utrzymanka tak wygląda
Z tymi panami to nie przesadzaj. Prędzej jakieś sebixy, szprycujące się syntholem, oczywiście dla swoich kobiet.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie