To jest gejowe. Jak zapodasz takiej do dzioba, to jakbyś wsadził w dupę pawianowi. Od razu odpowiadam, nie dymałem pawiana.
Wygląda jak ogromny hemoroid wystający z dupy.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
EdwardGie napisał/a:
Z tak nadymanym wargami to tylko cienkie c🤬jki obrobi.
Przynajmniej ciaśniejsza niż na dole.
35i napisał/a:
To jest gejowe. Jak zapodasz takiej do dzioba, to jakbyś wsadził w dupę pawianowi. Od razu odpowiadam, nie dymałem pawiana.
Spoko, przecież nie będziemy ci z tego powodu cisnąć.
Ciekawe, czy jakby jej zap🤬lić łopatą w ten pysk, to ją zaboli?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Przy takich "warach" pomadkę nakłada wałkiem.
K🤬a co się odp🤬la. Jak ktoś wyżej skomentował po c🤬ja robić sobie hemoroida na ryju.
K🤬a co się odp🤬la. Jak ktoś wyżej skomentował po c🤬ja robić sobie hemoroida na ryju.
35i napisał/a:
Jak nie dymałeś to skąd wiesz ? Twój stary dymał ?
zdun napisał/a:
Spoko, przecież nie będziemy ci z tego powodu cisnąć.
Pewnie, że nie. Ale wypada zapytać, skąd wie, jak to jest wkładać w dupę pawianowi?? Jego Ojciec mu opowiadał???
najzabawniejsze jest to że baby myślą że są fajne, a tymczasem powinny skożystać z pomocy psychologicznej
mam w rodzinie podobnego młodocianego glonojada, ale gdy zwróciłem uwagę matce że nie wygląda to fajnie, ona powiedziała że się czepiam i jej się to też podoba
mam w rodzinie podobnego młodocianego glonojada, ale gdy zwróciłem uwagę matce że nie wygląda to fajnie, ona powiedziała że się czepiam i jej się to też podoba
edmund napisał/a:
skożystać z pomocy psychologicznej
Ty powinieneś skorzystać z pomocy korepetytorki...