👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to się kwalifikuję do eutanazji, trochę miłosierdzia na litość boską.
[ Dodano: 2024-07-19, 08:27 ]
[ Dodano: 2024-07-19, 08:27 ]
Love_is_Love napisał/a:
I gdzie był Wasz bóg katolaki, gdy zapomniał o tym dziecku?
Tłumaczą to tak:
"Cierpienia nie można pojąć, należy je przyjąć albo odrzucić. Jest ono częścią życia każdego człowieka, uczy nie tylko wytrwałości w wierze lecz również pozwala docenić piękne strony życia."
oraz tak
"Prawdopodobnie to jest wyraz Jego bezgranicznej miłości.".
Jest ktoś z wierzących to w stanie rozwinąć? Na moje, to ta religia (i wiele innych) przyzwyczaja szarego wyznawcę, do kultowania cierpienia i nadstawiania drugiego policzka, żeby "kapłani" mogli hodować sobie owieczki, które będą wpłacać na remont kościoła i sprzątać jego legowisko.
Pedator napisał/a:
Zajebiste. Może grać kosmite albo w horrorach w Boliłudzie.
To jest takie warzywo, że mógłby być co najwyżej dublerem Maćka z Klanu.

Love_is_Love napisał/a:
I gdzie był Wasz bóg katolaki, gdy zapomniał o tym dziecku?
Jak to gdzie? Na urlopie. Każdemu się wolne należy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie