👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
willoo napisał/a:
po co to zyje?
tak piszesz a później głosujesz przeciwko eutanazji (nie wiem ale się domyślam, bo znam wielu takich) xD jak typowy hipokryta
ogólnie ludzie którzy cisną po nim zamiast pisać o eutanazji etc. mają niezdrowo pod sufitem stąd moje podejrzenia.
Wodogłowie tragedia! Lecz ze względu na specyfikę tego portalu zapytam komu głowa kaleki też skojarzyła się z odwłokiem ogromnego napitego kleszcza?
Piwa być nie może dla opiekuńczej matki bo jakiś debil w pionie filmował !
Piwa być nie może dla opiekuńczej matki bo jakiś debil w pionie filmował !
Jak jakaś dynia na halołin. Tu już chyba skończył się humanitaryzm i zostało tylko chore ego rodziców, którzy skazują takiego człowieka na "dar życia"
Co się stanie gdy ich zabraknie? To już ich nie obchodzi bo "oni swoje zrobili"
Co się stanie gdy ich zabraknie? To już ich nie obchodzi bo "oni swoje zrobili"

pytolsky napisał/a:
Wiem, że wy pedały ciągle próbujecie zapłodnienia metodą analną, ale to tak nie działa. Swoją drogą pozdro że próbowałeś mnie obrazić sugerując, że jestem pół-bogiem.
Pół bogiem nie jesteś ale półgłówkiem to jak najbardziej
Bóg nie istnieje ale twój debilizm tak
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie