Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
b................n 2014-05-30, 11:29
Dr dree sam idz do kuchni.
Zgłoś
CiałoObce 2014-05-30, 12:57
nie ma cycków, przewijajcie dalej
Zgłoś
p................2 2014-05-30, 14:23
Ma ktoś jej zdjecia nago albo chociaż w bieliznie ewentualnie fotki od tyłu ???
Zgłoś
lobominator 2014-05-30, 16:53
A ja tam ją lubię.
Zgłoś
L................u 2014-05-30, 18:08
5:31... "Ja Ci daaaam!"
-Nie obiecuj, nie obiecuj!
Zgłoś
m................r 2014-05-30, 21:37 2
DR_DRE napisał/a:

Jestem patriotą więc się odp🤬l. Strzelić to ja Cię mogę ale w dupę i posłać do kuchni. Właściwie wracaj właśnie tam skąd przypełzłaś. I tak nawiasem mówiąc jesteś tylko elementem infrastruktury kuchennej! cytując wielkiego mędrca.

Bosz... nikt już nie pilnuje tych rozwydrzonych bab...

Stul pysk doktorku dre. Taki z ciebie kozak, a moszna ci się skurczyła, bo jakaś anonimowa laska wyraziła swoje zdanie na temat twojej idolki. Jak nie potrafisz cudzych opinii z honorem czytać, a brak argumentów nadrabiasz obrażaniem to może internet nie jest dla cienie. Jakby małpie dać karabin. Pieprzony degenerat urodzony po roku 90', bez autorytetów i merytorycznych argumentów. Wielki patriota.
Zgłoś
Parzo 2014-05-31, 1:34
Ja p🤬le, wy sie zachwycacie tym k🤬a czymś z nosem jak sęp o.O serio SADOLE? Pytam sie, serio? Takiego harpagona długo nie widziałem, nie dość, że skrzeczący głos to jeszcze nos jak harpun na orki...

podpis użytkownika

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś