Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
benzedrine 2014-05-29, 18:53 14
nie trawię jej, brzydka i ma wk🤬iający głos
Zgłoś
DR_DRE 2014-05-29, 18:56 140
@up nie podoba bo jesteś brzydsza czy po prostu jesteś emo genderem, który nie potrafi napisać nic w języku Polskim ?
Zgłoś
benzedrine 2014-05-29, 18:58 26
@up kochanie, "polskim" pisze się z małej, więc strzał w stopę. jestem ładniejsza, ale przecież to oczywiste, że muszę uwielbiać wszystkich ludzi na świecie, bo inaczej jestem emo genderem
Zgłoś
sard 2014-05-29, 18:58 21
Miało być od tyłu... a ja tu dupy nie widzę...
Zgłoś
Saute 2014-05-29, 19:00 10
Ale ona jest wk🤬iająca. Nie dość, że ma wstrętną manierę mówienia to jeszcze jest szpetna jak koń.
Zgłoś
DR_DRE 2014-05-29, 19:01 41
benzedrine napisał/a:

@up kochanie, "polskim" pisze się z małej, więc strzał w stopę. jestem ładniejsza, ale przecież to oczywiste, że muszę uwielbiać wszystkich ludzi na świecie, bo inaczej jestem emo genderem

Jestem patriotą więc się odp🤬l. Strzelić to ja Cię mogę ale w dupę i posłać do kuchni. Właściwie wracaj właśnie tam skąd przypełzłaś. I tak nawiasem mówiąc jesteś tylko elementem infrastruktury kuchennej! cytując wielkiego mędrca.

Bosz... nikt już nie pilnuje tych rozwydrzonych bab...
Zgłoś
benzedrine 2014-05-29, 19:04 25
DR_DRE napisał/a:

Jestem patriotą więc się odp🤬l. Strzelić to ja Cię mogę ale w dupę i posłać do kuchni. Właściwie wracaj właśnie tam skąd przypełzłaś. I tak nawiasem mówiąc jesteś tylko elementem infrastruktury kuchennej! cytując wielkiego mędrca.

Bosz... nikt już nie pilnuje tych rozwydrzonych bab...

jesteś patriotą, więc możesz robić błędy, no rozj🤬o mnie to ojej, wielki 22letni mężczyzno, jakby mama zobaczyła co wypisujesz w internecie...
Zgłoś
DR_DRE 2014-05-29, 19:07 22
benzedrine napisał/a:

jesteś patriotą, więc możesz robić błędy, no rozj🤬o mnie to ojej, wielki 22letni mężczyzno, jakby mama zobaczyła co wypisujesz w internecie...

Nie robię błędów głupia babo, tylko ostentacyjnie podkreślam swoją narodowość, a to że Twój mały jeszcze niedorozwinięty móżdżek tego nie pojmuje to już tylko i wyłącznie Twój problem. 23 letni to raz, a dwa to i tak jesteś smarkiem do mnie, więc wracaj do pokoju i do nauki. A od mojej mamy się odp🤬l ją szanuje, Ciebie nie muszę.
Zgłoś
bloodwar 2014-05-29, 19:07 5
7:03 - anal! Nie dziękujcie!

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Autor 2014-05-29, 19:08 5
@Saute
Jest normalną dziewczyną, lepiej umyj dupe szczotką drucianą, bo kumpel zaraz wróci.
Zgłoś
~Vuko 2014-05-29, 19:09 17
benzedrine jesteś brzydką lochą przynajmniej dopóki zdjęcia nie wstawisz.
Zgłoś
benzedrine 2014-05-29, 19:12 5
DR_DRE napisał/a:

Nie robię błędów głupia babo, tylko ostentacyjnie podkreślam swoją narodowość, a to że Twój mały jeszcze niedorozwinięty móżdżek tego nie pojmuje to już tylko i wyłącznie Twój problem. 23 letni to raz, a dwa to i tak jesteś smarkiem do mnie, więc wracaj do pokoju i do nauki. A od mojej mamy się odp🤬l ją szanuje, Ciebie nie muszę.

to ja dziękuję za takie ostentacyjne podkreślanie narodowości i pokazywanie siebie przez komentarze jako ograniczonego debila

Vuko napisał/a:

benzedrine jesteś brzydką lochą przynajmniej dopóki zdjęcia nie wstawisz.

podziękuję, wolę być jako tako anonimowa
Zgłoś
DR_DRE 2014-05-29, 19:12 9
@up, już powiedziałem raz powtarzać nie będę, ograniczona jesteś tylko poza kuchnią, więc do niej wróć i trenuj, może się ktoś zlituje i weźmie takie wyszczekane babsko na utrzymanie.
Zgłoś
~Vuko 2014-05-29, 19:15 42
benzedrine napisał/a:

podziękuję, wolę być jako tako anonimowa

Wiedziałem, Locho
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie