bo debile jeżdzą na slickach(opona gładka bez bieżnika) po drogach na których leży mnóstwo kamyczków i syfu.nie wiedzą że takie opony spełniają swoje zadanie tylko na idealnie czystym torze.lekkie pochylenie pojazdu oraz owy kamyczek pod oponą to właśnie prosta droga do wyj🤬ia się.
wunhei napisał/a:
bo debile jeżdzą na slickach
Poprawię: "...bo to debile...".
Żadne kamyczki nie są potrzebne do objaśnienia sytuacji.
I nie "owy", tylko "ów".

Ja tam widzę kulturalną grupę, wolna jazda, duże odstępy, bezpiecznie poruszanie się, tylko jakaś jedna p🤬da trafiła się za kierownicą.
wunhei napisał/a:
bo debile jeżdzą na slickach(opona gładka bez bieżnika) po drogach na których leży mnóstwo kamyczków i syfu.nie wiedzą że takie opony spełniają swoje zadanie tylko na idealnie czystym torze.lekkie pochylenie pojazdu oraz owy kamyczek pod oponą to właśnie prosta droga do wyj🤬ia się.
Slicki to Ty masz na jajach.
Motop🤬deczki na swoich zjazdach zawsze się rozp🤬olą przez kraksę wjazdu jeden w drugiego. Za dużo idiotów z małym iq w jednym miejscu.
Już się cieszę na nadchodzący sezon.
Tylu fagasów zgonie na swoich pierdziawkach.
Tylu fagasów zgonie na swoich pierdziawkach.

juderaus napisał/a:
Slicki to Ty masz na jajach.
owszem mam wygolone-a twoja wciąż połyka łoniaki?
spodziewalem sie jakiegos wariata na jedym kole a tu sie wyj🤬 na prostej drodze ;p
wunhei napisał/a:
owszem mam wygolone-a twoja wciąż połyka łoniaki?
Nie połyka, wyciąga jak wejdą między zęby ale najważniesze, że Twój chłopak nie ma tego problemu. P🤬lisz jakieś farmazony o ''Slickach'' , które widziałeś na obrazku w necie. Doczytaj , zdobądź jakąś wiedzę lub nie p🤬l w temacie o którym nie masz pojęcia.
Czerwona motop🤬da zajechała mu drogę i koleś się wystraszył. Zablokował koło z przodu i pocałował Matkę Ziemię.