👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edit
Najlepsze laski tylko w Polsce !
Bo baby w Toruniu mają kuku na muniu
Najlepsze laski tylko w Polsce !
Bo baby w Toruniu mają kuku na muniu

Zajebiste te Zapsy są, zawsze odpowiedni podkład znajdą do ujęć
A reklama mi umysł spaczyła, bo po jej zakończeniu wkręciłem sobie, że laskom wpadnie piłeczka do kufla

Na koncu ten kolarz przypomina mi naszego,ujaranego skoczka heeh

za WATTS zawsze piwo. Jak przyjeżdżam do chaty rodzinnej raz na jakiś czas (a tam jest TV, mi osobiście niepotrzebny) to zawsze oglądam WATTS.. ahh.. podniecenie.
Pewnie jestem niewyspany ale w tym 4:02 w nazwie miasta Toruń widzę umlaut
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie