Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-04-25, 15:27 7
baquazan napisał/a:

No tak pomagał między innymi zachęcać ludzi do bratobójczej walki, pozwalając by jego pracownicy święcili narzędzia do zabijania, pomimo ze bóg którego ponoć reprezentuje, dał przykazanie w biblii na która oczywiście ów papież się powoływał aby nie zabijać. Lepiej nawet w wojskach są kapelanie. Katolicy natomiast nie tylko zabijają bliźnich ale i swoich współwyznawców.
Sam papież tak naprawdę to polityk, który pod płaszczykiem szczytnych idei religii prowadzi politykę, wraz z innymi państwami.
Jeżeli dla ludzi ta osoba która postępuje wbrew temu co głosi jest dla kogoś autorytetem to współczuje ludziom pokładającym ufność w hipokrytach.

Nie chodzi mi ogólnie o papieży tylko o Jana Pawła II. Nie biję czołem przed ołtarzykiem ani nie obnoszę się z jakimś ogromnym hołdem do jego osoby, ale mam szacunek i nie popieram dennych żartów i kłamstw tym bardziej o gw🤬cie.
Zgłoś
Johnnie 2012-04-25, 15:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Janusz~ 2012-04-25, 15:35 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Frex 2012-04-25, 15:38 10
Zgłoś
vajron 2012-04-25, 16:56 8
Za hejtowanie kościoła można oberwać ale hejtowanie władzy i pedałów jest cool troche dystansu do siebie katole.

Najlepsze jest to, że kościół wpływa na politykę. I to nie jakieś marginalne sprawy tylko ważne, dotykające każdego. Ktoś coś złego powie, przerobi obrazek to od razu wam ciśnienie skacze, że jak to to tak? Jak można hejtować kościół? Ale wrzucanie na pedałów, którzy chcą się ze sobą w spokoju r🤬ać i móc po sobie odziedziczyć spadek to już co innego. Bo oni zagrażają Polsce. Śmiech na sali. Widać jak wychodzą wasze kompleksy na wierzch. Zero dystansu do siebie. Można hejtować wszystko do okoła ale ktoś ruszy kościół i już posrani ze złości jesteście.

Żenada...
Zgłoś
thewhitestar 2012-04-25, 17:04 4
Frex napisał/a:

Czasami można pośmiać się z zabawnych rzeczy na temat religii. Ale... papieży było więcej, dlaczego nikt nie pisze o innych?

Śmiejemy się z tego co nas otacza i spotyka na co dzień. A że żyjemy w katolandzie to się śmiejemy z katoli, nie muzułmanów itp. Otaczają mnie również pomniki, ulice, skwery i ronda JP2, człowieka który zaprowadził pokój na świecie, miał moc uzdrawiania, wyzwolił Polskę z rąk komunistów, itd. To się nazywa 'kult jednostki'. Wielu (w tym mnie) to śmieszy. Tyle.
Zgłoś
jakubczyk1985 2012-04-25, 17:14
nie pójdziecie za te śmiechy chichy z kościoła do nieba grzesznicy.O!!!
Zgłoś
NuclearBlast 2012-04-25, 17:20 7
Zgłoś
timmy77 2012-04-25, 17:28
@pilotn22
To se poczytaj kolego ile Watykan wyłożył pieniędzy na zbrojenia na II wojnie światowej, żeby tylko parszywiec Hitler nie zajął im ichniego pałacyku...

@edit
(oczywiście zbrojenia rzeszy i pożyczki dla niej)
Zgłoś
Pilotn22 2012-04-25, 17:41
@up

A czy ja coś pisałem o jakiś zbrojeniach albo czymś związanym? o.O Poza tym otwórz sobie atlas i zobacz, gdzie leży Watykan. Tak, zgadza się, we Włoszech, w samym środku. A Włochy + Hitler = sojusznicy. Resztę chyba sobie można dopowiedzieć, że i tak by wzięto sobie dobra siłą, prawda?

A do pozostałych tak mi przyszło na myśl, że jak katole są be, to pracować w Święta, a nie. A nie, sekundę, zapomniałbym. Nie wierzycie, hejtujecie księży i kościół, ale z koszyczkiem ostatnio byliście na święceniu, nie? I jeszcze dzielicie się opłatkiem na Boże Narodzenie? No nie mówcie mi, błagam, że wszyscy wybieracie się bądź może macie bierzmowanie?

Bo widzicie, hejtowanie pedałów (pedałów, którzy się z tym obnoszą i chcą dzieci adoptować) ma o tyle uzasadnienie (pomijając już wątki o przetrwaniu gatunku, modzie itp), że ludzie ich hejtujący nie mają z reguły nic z nimi wspólnego. Nie lubią ich, mają do tego prawo.
Tymczasem hejterzy katoli oczywiście go nie lubią, bo jest be, ale obchodzą święta, święcą koszyczki, przyjmują bierzmowanie i jeszcze hajtają się w tej świątyni zła (sic!). To się nazywa hipokryzja

@edit: Tam wyżej założyłem, że to co napisałeś o wydatkach zbrojeniowych to prawda. Jednak informacji w internecie na ten temat znaleźć nie mogę. Proszę o linka
Zgłoś
Frex 2012-04-25, 17:46
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-25, 17:57 5
Do wszystkich którzy się tak masturbują mentalnie tym iż kochają JP2 i nie pozwolą na powiedzenie na niego złego słowa. A wiecie jak on nazywał Marciala Maciela założyciela Legionu Chrystusa ?? Dobrym przyjacielem. W czasie kiedy Watykan otrzymywał sygnały o rzeczach które ten degenerat robił dzieciom. Wielki przyjaciel z wielkimi pieniędzmi które Karolek tak bardzo ukochał. A pan Pinochet ?? Też wspaniały przyjaciel JP2. Czemu taki wspaniały a bo mordował komunistów. A to iż uważał całą swoją opozycję za komunistów to zlecał morderstwa na każdego.

Zaiste kochał ludzi... Ale tylko tych którzy wierzyli w jego boga. Zresztą jak 80% polskich katolików.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-25, 18:04 6
Jakakolwiek wiara i ludzie wierzacy powinni byc wysmiewani... tyle w temacie.
Zgłoś
vajron 2012-04-25, 18:07 3
Skoro leczymy schizofreników za to, że wierzą w to co nie istnieje (urojenia, spiski itd.) to wiara w przezroczyste stworzonko, które nas kocha i do nas przemawia i lubi patrzeć na gw🤬cone dzieci powinno też kwalifikować się do leczenia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-25, 18:31 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem