📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:50
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Frex napisał/a:
Czasami można pośmiać się z zabawnych rzeczy na temat religii. Ale... papieży było więcej, dlaczego nikt nie pisze o innych?
Śmiejemy się z tego co nas otacza i spotyka na co dzień. A że żyjemy w katolandzie to się śmiejemy z katoli, nie muzułmanów itp. Otaczają mnie również pomniki, ulice, skwery i ronda JP2, człowieka który zaprowadził pokój na świecie, miał moc uzdrawiania, wyzwolił Polskę z rąk komunistów, itd. To się nazywa 'kult jednostki'. Wielu (w tym mnie) to śmieszy. Tyle.
nie pójdziecie za te śmiechy chichy z kościoła do nieba grzesznicy.O!!!

Do wszystkich którzy się tak masturbują mentalnie tym iż kochają JP2 i nie pozwolą na powiedzenie na niego złego słowa. A wiecie jak on nazywał Marciala Maciela założyciela Legionu Chrystusa ?? Dobrym przyjacielem. W czasie kiedy Watykan otrzymywał sygnały o rzeczach które ten degenerat robił dzieciom. Wielki przyjaciel z wielkimi pieniędzmi które Karolek tak bardzo ukochał. A pan Pinochet ?? Też wspaniały przyjaciel JP2. Czemu taki wspaniały a bo mordował komunistów. A to iż uważał całą swoją opozycję za komunistów to zlecał morderstwa na każdego.
Zaiste kochał ludzi... Ale tylko tych którzy wierzyli w jego boga. Zresztą jak 80% polskich katolików.

Zaiste kochał ludzi... Ale tylko tych którzy wierzyli w jego boga. Zresztą jak 80% polskich katolików.

Jakakolwiek wiara i ludzie wierzacy powinni byc wysmiewani... tyle w temacie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie