📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

@up W takim razie jesteś być może wyjątkiem. Jednym z wielu gimbusów.
I zaraz zaraz. Skoro mamy tylu hejterów katoli, to świadków powinno się znaleźć bez problemu chyba. Ale wierzę Ci, że trudno znaleźć świadków, co tylko potwierdza hipokryzję owych hejterów
A poza tym, stawiam piwo temu który wyjaśni mi, jak mój komentarz widoczny wyżej w cytacie łamał regulamin forum.
I zaraz zaraz. Skoro mamy tylu hejterów katoli, to świadków powinno się znaleźć bez problemu chyba. Ale wierzę Ci, że trudno znaleźć świadków, co tylko potwierdza hipokryzję owych hejterów

A poza tym, stawiam piwo temu który wyjaśni mi, jak mój komentarz widoczny wyżej w cytacie łamał regulamin forum.

Pilotn22 napisał/a:
@up W takim razie jesteś być może wyjątkiem. Jednym z wielu gimbusów.
I zaraz zaraz. Skoro mamy tylu hejterów katoli, to świadków powinno się znaleźć bez problemu chyba. Ale wierzę Ci, że trudno znaleźć świadków, co tylko potwierdza hipokryzję owych hejterów![]()
Obowiązkiem katolika jest świadkowanie przy akcie apostazji to jest zapisane w prawie kanonicznym więc hipokryzja tak ale po stronie katoli + niewiedza na temat własnej religii :/

Shatter, Zal mi Cie kolego, naprawde. Masz kurewsko wyprany leb, albo jestes uszkodzony fabrycznie.

vimeo.com/13116299 Macie oglądnijcie sobie ten film, co się działo w Irlandii kiedy państwo było bardzo religijne , molestowanie bicie dzieci itp oczywiście tego problemu nie było .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie