👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty, po jakiemu oni mówią...
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Gwara jest zajebista, czy to śląska, czy białostockie zaciąganie - specyfika regionu, to jest to! Ale trzeba mieć mózg, żeby to zrozumieć. Mnie to tam jebie, czy ktoś na obiad ma ziemniaki, pyry czy kartofle! Podobnie jak wali mnie to, że krakusy idą na pole a nie na dwór..

@panchamityle
dokładnie. Gwary są piękne, zamiast je pielęgnować i cieszyć się, że język polski jest w ten sposób bogatszy (jak przykładowo- język niemiecki, włoski etc.) to niektórzy chcą z siebie zrobić głupszych niż obecnie są. Po jakiemu oni mówią? Naprawdę trudno to zrozumieć? W takim razie nie znasz języka polskiego i stul buzię.
A filmik sam w sobie średni
dokładnie. Gwary są piękne, zamiast je pielęgnować i cieszyć się, że język polski jest w ten sposób bogatszy (jak przykładowo- język niemiecki, włoski etc.) to niektórzy chcą z siebie zrobić głupszych niż obecnie są. Po jakiemu oni mówią? Naprawdę trudno to zrozumieć? W takim razie nie znasz języka polskiego i stul buzię.
A filmik sam w sobie średni

Filmik średni i nudny, ale ja tam rozumiem każde słowo a jestem rdzennym Warszawiakiem. To że ktoś nie rozumie to wynika z jego ignorancji i chamstwa...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie