Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tassadar 2014-12-07, 19:16 12
Ty, po jakiemu oni mówią...

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
piotrekp25 2014-12-07, 19:17 1
co to za gówno jest ,kórwa
Zgłoś
Darkcribix 2014-12-07, 19:48 30
Zajebiści goście
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-07, 20:52 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sasim 2014-12-07, 21:13 2
jak po jakiemu ?> po ludzku
Zgłoś
Kamiler 2014-12-07, 22:37 1
Chyba Felixa się chłopaki naoglądali...
Zgłoś
Adamkad 2014-12-07, 23:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CiociaSmiglo 2014-12-07, 23:50 14
jak słyszo śluński to mi się rzygać chce.
Zgłoś
Wiochmen 2014-12-08, 1:33 5
Zgłoś
IDeeJay 2014-12-08, 1:42 1
dobra reklama kanału na yt.
Zgłoś
panchamityle 2014-12-08, 2:43 11
Gwara jest zajebista, czy to śląska, czy białostockie zaciąganie - specyfika regionu, to jest to! Ale trzeba mieć mózg, żeby to zrozumieć. Mnie to tam jebie, czy ktoś na obiad ma ziemniaki, pyry czy kartofle! Podobnie jak wali mnie to, że krakusy idą na pole a nie na dwór..
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-08, 4:00 5
@panchamityle

dokładnie. Gwary są piękne, zamiast je pielęgnować i cieszyć się, że język polski jest w ten sposób bogatszy (jak przykładowo- język niemiecki, włoski etc.) to niektórzy chcą z siebie zrobić głupszych niż obecnie są. Po jakiemu oni mówią? Naprawdę trudno to zrozumieć? W takim razie nie znasz języka polskiego i stul buzię.

A filmik sam w sobie średni
Zgłoś
moonmaker05 2014-12-08, 6:30 8
Filmik średni i nudny, ale ja tam rozumiem każde słowo a jestem rdzennym Warszawiakiem. To że ktoś nie rozumie to wynika z jego ignorancji i chamstwa...
Zgłoś
MocnyFull 2014-12-08, 9:12 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem