Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
Wąż
spokojanek • 2013-01-31, 17:26
Znajoma hodowała węża dość dużego bo około 2 metrowego . Ona sama 1,50m szczupła filigranowa .
Pewnego razu wąż przestał jesc ... co zaniepokoiło znajomą . Wąż nagle bez powodu przestał jeść i trwało to około miesiąca. Po tym czasie znajoma zabrała go do weterynarza .
Opowiedziała co mu dolega . Weterynarz obejrzał węża i zaczął wypytywać .
Gdzie go trzyma ta odpowiedziała ze ma specjalną klatkę dla niego przystosowaną do jego długosci .
Następnie zapytał gdzie wąż spi Znajoma odpowiedziała że w łózku czasami z nia owija sie wokół nogi albo leży obok reki ogólnie z nią . Weterynarz z pełną powaga stwierdził że wąż przytulając sie mierzył Znajomą juz długo . A przestał jeść bo robił sobie miejsce bo na to wyglada ze chciał ją zjesc : )
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-31, 17:30 137
To znana i stara miejska legenda, proszę stąd z tym wyjść.
Zgłoś
Doomik 2013-01-31, 21:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 21:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 21:20
Mój "pyton" też lubi się owijać, ale wokół czego innego...
Zgłoś
Srasłkasz 2013-01-31, 21:20 8
Każdy z całej polski musi znać tą twoją znajomą.
Zgłoś
emaies 2013-01-31, 21:20 2
przecież takie węże to chyba jedzą z dwa razy do roku? więc co jej co dzień jadł? fake
Zgłoś
Black Snake 2013-01-31, 21:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 21:34 9
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 21:38 2
już nawet 2 metrowy pyton tygrysi jest wstanie udusić dorosłego człowieka, nie wspominając już o anakondach ( które notabene wcale nie są takie drogie i trudne w hodowli jak mogłoby się wydawać, wiem bo sam mam dwie) aczkolwiek historyjka jak zauważyli przedmówcy jest starsza chyba nawet od internetu i tak nierealna jak to tylko możliwe.
Zgłoś
miodek_1 2013-01-31, 21:41
a ta historia to nie z Biblii ? no przynajmniej gdzieś z tamtego okresu , skąd autor tematu bierze tak dojrzałe znajome ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 21:54
Zgłoś
tomek1491 2013-01-31, 22:07 1
Albinoski? TO jakis gatunek? Z tego co wiem to i kobieta może być albinoską a nawet murzyn. Widzę, że wy macie wiedzę na poziomie gimbazjum. Aż nie chce się was czytać. Żeby udusił Cie wąż 2m trzeba mieć na prawdę pecha.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 22:12
Zgłoś
człowiek_zły 2013-01-31, 22:14 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem