Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wąż
spokojanek • 2013-01-31, 17:26
Znajoma hodowała węża dość dużego bo około 2 metrowego . Ona sama 1,50m szczupła filigranowa .
Pewnego razu wąż przestał jesc ... co zaniepokoiło znajomą . Wąż nagle bez powodu przestał jeść i trwało to około miesiąca. Po tym czasie znajoma zabrała go do weterynarza .
Opowiedziała co mu dolega . Weterynarz obejrzał węża i zaczął wypytywać .
Gdzie go trzyma ta odpowiedziała ze ma specjalną klatkę dla niego przystosowaną do jego długosci .
Następnie zapytał gdzie wąż spi Znajoma odpowiedziała że w łózku czasami z nia owija sie wokół nogi albo leży obok reki ogólnie z nią . Weterynarz z pełną powaga stwierdził że wąż przytulając sie mierzył Znajomą juz długo . A przestał jeść bo robił sobie miejsce bo na to wyglada ze chciał ją zjesc : )
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-31, 17:30 137
To znana i stara miejska legenda, proszę stąd z tym wyjść.
Zgłoś
Doomik 2013-01-31, 21:17 2
każdy, udomowiony nawet wąż, "prostuje" się, wiadomo, to jest łowca. Ale jak przedmówca napisał, takie urban legendy słyszałem już w podstawówce. Poza tym te c🤬je są obrzydliwe, więc proszę posp🤬alać mnie daleko z tymi oślizgami!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-31, 21:17
wiesiors4 za komenta piwa, ale taka jest prawda. Nie jest wspomniane w tekście o jakiego węża się rozchodzi, ale z czystym sumieniem mogę powiedziec, że mowa o pytonie Cosik tam na ten temat wiem... Rozciąga się j🤬y i mierzy czy sobie poradzi z "ofiarą" Węże są naczelnymi predatorami, one nie myślą. Kierują się instynktem. I niestety jest to instynkt zabójcy....
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-31, 21:20
Mój "pyton" też lubi się owijać, ale wokół czego innego...
Zgłoś
Srasłkasz 2013-01-31, 21:20 8
Każdy z całej polski musi znać tą twoją znajomą.
Zgłoś
emaies 2013-01-31, 21:20 2
przecież takie węże to chyba jedzą z dwa razy do roku? więc co jej co dzień jadł? fake
Zgłoś
Black Snake 2013-01-31, 21:23 1
K🤬a 5m wąż jest za mały by udusić człowieka, a co dopiero zjeść... Za dzieciaki (3 klasa podstawówki) owinęli mnie taką dużą gnidą i nic - bo nie da rady, za mały jest. Mój wąż nie je już jakieś 2-3 miesiące, a ma okresy że po ponad pół roku nic nie je bo nie chce. Mam go już 7 lat i ma się dobrze.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-31, 21:34 9
Black Snake napisał/a:

K🤬a 5m wąż jest za mały by udusić człowieka, a co dopiero zjeść...

Że co k🤬a? Weź kij i jebnij się w ryj.

Masz jeszcze jakieś pytania?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-31, 21:38 2
już nawet 2 metrowy pyton tygrysi jest wstanie udusić dorosłego człowieka, nie wspominając już o anakondach ( które notabene wcale nie są takie drogie i trudne w hodowli jak mogłoby się wydawać, wiem bo sam mam dwie) aczkolwiek historyjka jak zauważyli przedmówcy jest starsza chyba nawet od internetu i tak nierealna jak to tylko możliwe.
Zgłoś
miodek_1 2013-01-31, 21:41
a ta historia to nie z Biblii ? no przynajmniej gdzieś z tamtego okresu , skąd autor tematu bierze tak dojrzałe znajome ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-31, 21:54
poisonivy666 napisał/a:

j( które notabene wcale nie są takie drogie i trudne w hodowli jak mogłoby się wydawać,

Oj pokłuciłbym się z tobą na ten temat. Miałem raz w życiu, znajomy miał też ze dwie. Powiem ci tylko tyle że we wakacje AD 2011 skończyła na grilu jako danie główne. Bardziej AGRESYWNEGO i NIEPRZEWIDYWALNEGO węża NIE MA! Anakondy chodzą po 3-4 stówy za 3metrówki. A dlaczego? Bo nikt tego nie chce. Sam mam dwa albinoski, i z nimi jakoś można dojśc do porozumienia. Z Anakondą, NI C🤬JA.
Zgłoś
tomek1491 2013-01-31, 22:07 1
Albinoski? TO jakis gatunek? Z tego co wiem to i kobieta może być albinoską a nawet murzyn. Widzę, że wy macie wiedzę na poziomie gimbazjum. Aż nie chce się was czytać. Żeby udusił Cie wąż 2m trzeba mieć na prawdę pecha.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-31, 22:12
Jak można trzymać w domu takiego obślizgłego sk🤬iela ?! Już wolałbym zamieszkać z teściową.
Zgłoś
człowiek_zły 2013-01-31, 22:14 5
Dlaczego wąż nie ma jaj? Bo wyglądałby jak c🤬j.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie