podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.k🤬a... wolałbym siedzieć w okopach na pierwszej linii frontu i pod ostrzałem bomb kasetowych nap🤬lać w ruskich, niż mieć taką robotę.
To c🤬ja wiesz o siedzeniu w okopach i ostrzale artylerii.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Tak jak ty c🤬ja wiesz o ofidiofobii i jednocześnie nienawiści do ruskiego ścierwa.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.ksenofob «człowiek niechętnie lub wrogo usposobiony do cudzoziemców i cudzoziemszczyzny albo obawiający się ich»
Masz, żebyś wiedział jak nazywać swoje zaburzenia
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.liczyłem że go udusi, następny filmik proszę
Skup się ze swoją aktywnością na namawianiu swoich rodaków do wyjścia masowo na ulicę by obalić ten szaleńczy putinowski reżim i wprowadzić demokrację, wtedy chętnie poprę Rosjan w tym działaniu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Gdybyś choć raz wyszczubił nosa z tej swojej rosyjskiej Ukrainy to wiedziałbyś, że my Europejczycy mamy problem z totalitarnymi rządami naszych oligarchów i c🤬j nas obchodzi co się dzieje w Rosji i na Ukrainie.