👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No przezabawne! Cóż za polemika! I ta akcja, to napięcie! Oskara gimbusiarni dla tego tematu!

ASAKKU za to Twój temat jest bardzo dorosły
ok, przyznaje Ci racje, nie musi wchodzić, i śpi z komórką jeśli ją dobudziła 1 wiadomość

I takie coś jest dawane na główną, a ja nie chce żadnych historii opowiadać z obawa na to że zostanę pojechany i temat wyląduje w koszu... ale takie cośi na głównej musi być !!!!

Myślał 2 tygodnie jak zabłysnąć na sadzie i wymyślił. Tylko nie wyszło.

@isitsaturday wybacz mi ... mój błąd ... ale wiesz, nic nie piłem to może dlatego

Ten temat zmusił mnie do pierwszego komentarza na sadisticu. To jest z🤬b**e.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie