Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................n 2014-01-31, 19:26 29
No przezabawne! Cóż za polemika! I ta akcja, to napięcie! Oskara gimbusiarni dla tego tematu!
Zgłoś
Belweder 2014-01-31, 19:32 8
Jakież to prawdziwe... jest zła, czyli weszła specjalnie dla swojego chłopaka o 3:38 na fb, chyba że jest na wszystkich zła którzy piszą jej nad ranem... fejk jak c🤬j

podpis użytkownika

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
markop4321 2014-01-31, 20:01 11
Zgłoś
A................U 2014-01-31, 20:02 2
AroGiant napisał/a:

Jakież to prawdziwe... jest zła, czyli weszła specjalnie dla swojego chłopaka o 3:38 na fb, chyba że jest na wszystkich zła którzy piszą jej nad ranem... fejk jak c🤬j

Dziecko jeszcze nie miało smartfona, więc chyba nie wie, że nie musi nigdzie specjalnie włazić....
Zgłoś
P................e 2014-01-31, 20:47 73
musiał w c🤬j wypić, poprawnie piszę i to jeszcze z polskimi znakami pewnie cały wieczór sączył piwko ze słomki
Zgłoś
Belweder 2014-01-31, 20:50
ASAKKU za to Twój temat jest bardzo dorosły ok, przyznaje Ci racje, nie musi wchodzić, i śpi z komórką jeśli ją dobudziła 1 wiadomość

podpis użytkownika

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
Tomaszu 2014-01-31, 20:51 1
To na głównej? Prima Aprillis za prawie dwa miesiące.
Zgłoś
b................4 2014-01-31, 20:52
I takie coś jest dawane na główną, a ja nie chce żadnych historii opowiadać z obawa na to że zostanę pojechany i temat wyląduje w koszu... ale takie cośi na głównej musi być !!!!
Zgłoś
i................y 2014-01-31, 20:54 10
Pepeee napisał/a:

musiał w c🤬j wypić, poprawnie piszę i to jeszcze z polskimi znakami pewnie cały wieczór sączył piwko ze słomki

Pepeee napisał/a:

poprawnie piszę

pepeee napisał/a:

ę

W przeciwieństwie do Ciebie.
Zgłoś
el_kadafi 2014-01-31, 20:54
Myślał 2 tygodnie jak zabłysnąć na sadzie i wymyślił. Tylko nie wyszło.
Zgłoś
P................e 2014-01-31, 20:59 1
@isitsaturday wybacz mi ... mój błąd ... ale wiesz, nic nie piłem to może dlatego
Zgłoś
piotr__ 2014-01-31, 21:01
Ten temat zmusił mnie do pierwszego komentarza na sadisticu. To jest zjeb**e.
Zgłoś
P................e 2014-01-31, 21:03 1
@piotr__ pierwszy komentarz i już warn będzie na c🤬j Ci tu cenzura?! jesteś na sadolu do k🤬y nędzy
Zgłoś
gorbaczow7 2014-01-31, 21:12 28
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie