Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
panta_rhei 2020-01-29, 20:07 3
Kolejny debil, który nie wie do czego służy autostrada i jak z niej korzystać...
Zgłoś
Dzisiaj 2020-01-29, 21:35 10
Jedbany... chcial przejechac kawalek po scianie, tak by ominac szlaban

ps. cos na temat bramek : przejechalem nieraz cala europe UK, Belgia, Francja, Niemcy... zaplacilem 0zl za te wszystkie autistrady. Wjezdzam do Polski, 45min stania przed bramkami i oplaty dla sk🤬ysynow.... autostrady wybudowane w wiekszosci za pieniadze podatnikow, a teraz prywaciarz kasuje hajs i to w c🤬j duzo.
Zgłoś
saves 2020-01-29, 21:56 6
Kobieta. Nie mogła się zdecydować.
Zgłoś
Juzwa 2020-01-29, 23:09
Dzisiaj napisał/a:

ps. cos na temat bramek : przejechalem nieraz cala europe UK, Belgia, Francja, Niemcy... zaplacilem 0zl za te wszystkie autistrady. Wjezdzam do Polski, 45min stania przed bramkami i oplaty dla sk🤬ysynow.... autostrady wybudowane w wiekszosci za pieniadze podatnikow, a teraz prywaciarz kasuje hajs i to w c🤬j duzo.

We Francji są opłaty na bramkach. W UK Autostrada M6 jest płatna, poza tym płatne są przejazdy przez tunele i mosty (oczywiście nie wszystkie) Mijasz się z prawdą.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
darayavahus 2020-01-30, 8:12
Dzisiaj napisał/a:

ps. cos na temat bramek : przejechalem nieraz cala europe UK, Belgia, Francja, Niemcy... zaplacilem 0zl za te wszystkie autistrady. Wjezdzam do Polski, 45min stania przed bramkami i oplaty dla sk***ysynow.... autostrady wybudowane w wiekszosci za pieniadze podatnikow, a teraz prywaciarz kasuje hajs i to w ch*j duzo.

Miały być za darmo:) ale jak to w PL, jak coś można opodatkowac, to nie cofną się przed niczym, bo ktyo im zabroni? MY!?
Zgłoś
Dzisiaj 2020-01-30, 21:58
Juzwa napisał/a:

We Francji są opłaty na bramkach. W UK Autostrada M6 jest płatna, poza tym płatne są przejazdy przez tunele i mosty (oczywiście nie wszystkie) Mijasz się z prawdą.

ja p🤬le zal mi Cie. Normalnie bym odpisal kulturalnie ale zmuszasz mnie do nazwania Cie kretynem.

Przejechalem z UK do PL i nie jechalem przez M6 bo nie mialem takiej potrzeby, nie jechalem przez poludnie francji - zeby pozwiedzac. Jak napisalem osle - przejechalem bez oplat.

Zeby ktos byl w temacie - w UK sa platne autostrady ale niezbyt czesto, siec ekspresowek jest tak rozwinieta, ze praktycznie nie ma roznicy i spokojnie mozna omijac autostrady a czas dojazdu bedzie sie roznil minutami.

Twoj komentarz sprowadza sie mniejwiecej do tego : ktos napisze, ze napil sie wody za darmo (z kranu lub zrodelka) a ty nazywasz go klamca i twierdzisz, ze w sklepie woda kosztuje ze 2zl

Zgłoś
Juzwa 2020-01-30, 22:40
Dzisiaj napisał/a:

ja p🤬le zal mi Cie. Normalnie bym odpisal kulturalnie ale zmuszasz mnie do nazwania Cie kretynem.
Przejechalem z UK do PL i nie jechalem przez M6 bo nie mialem takiej potrzeby, nie jechalem przez poludnie francji - zeby pozwiedzac. Jak napisalem osle - przejechalem bez oplat.
Zeby ktos byl w temacie - w UK sa platne autostrady ale niezbyt czesto, siec ekspresowek jest tak rozwinieta, ze praktycznie nie ma roznicy i spokojnie mozna omijac autostrady a czas dojazdu bedzie sie roznil minutami.
Twoj komentarz sprowadza sie mniejwiecej do tego : ktos napisze, ze napil sie wody za darmo (z kranu lub zrodelka) a ty nazywasz go klamca i twierdzisz, ze w sklepie woda kosztuje ze 2zl

Wyszło jaki jesteś debil. Najpierw piszesz przygłupie, że przejechałeś CAŁĄ EUROPĘ za darmo, a potem na zwróconą w DELIKATNY SPOSÓB uwagę że "mijasz się z prawdą" obrażasz innych. Jesteś po prostu matołkiem nie kontrolującym tego co piszesz i robisz. Spróbuj wziąć rozpęd, a ściana jaką spotkasz usunie przynajmniej część kompleksów.
Skąd się tacy biorą? Ojciec ci do wanny włazi?

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Dzisiaj 2020-02-06, 1:00
Juzwa napisał/a:

Wyszło jaki jesteś debil. Najpierw piszesz przygłupie, że przejechałeś CAŁĄ EUROPĘ za darmo, a potem na zwróconą w DELIKATNY SPOSÓB uwagę że "mijasz się z prawdą" obrażasz innych. Jesteś po prostu matołkiem nie kontrolującym tego co piszesz i robisz. Spróbuj wziąć rozpęd, a ściana jaką spotkasz usunie przynajmniej część kompleksów.
Skąd się tacy biorą? Ojciec ci do wanny włazi?

nie no serio debil jestes... masz jakies dziwne doswiadczenia z ojcem, to nie mierz innych swoja miara. No ale co tam robicie w domowym zaciszu to zostanie tylko miedzy Toba, ojcem i jego kolegami z pracy.

Naprawde jestes takim przyglupem, ze zwrot "cala europe" traktujesz doslownie? jaka patologia Boze...

Zrozumiales, ze zap🤬lalem, trasa po kazdym kraju Europy i po kazdym kilometrze autostracy? Ustawilem GPSa tak by nie ominac ani jednego kilometra autostrady? Jebniety jestes? Piszesz tak, jabys zjadl wszystkie rozumy. Zjesc wszystkie rozumy to tylko takie powiedzenie - nie chodzi o fizyczne zjadanie (konsumpcje) rozumow (moze Ci sie z mozgiem kojarzyc i filmami, ksiazkami o Haniballu)
To tylko takie powiedzenie, jak ktos jest przemadrzaly, zarozumialy.

Szkoda mojego czasu, ja bede staral Ci sie cos wytlumaczyc a Ty i tak nic z tego nie wyniesiesz (nie chodzi mi o dzwiganie, przenoszenie fizycznie czegos, wynoszenie czegos np. wynosic cos z pokoju, chodzi mi o nauczenie sie czegos) Jesli bede sie staral cos Ci wytlumaczyc to bedzie to jak rzucanie perel przed wieprze - to znowu jest tylko takie powiedzenie, nie bierze tego doslownie. Nie chodzi o to, ze rzuca sie drogie kuleczki przed wieprze, tylko...

Zgłoś