Ludzie to mają pomysły
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
🔥
Szybki i wściekły
- teraz popularne
strasznie spodobala mi sie muzyka, czy ktos wie moze co toza kawalek i moglby mi podac wykonawce i tytul?
fajna pasja, zawsze chciałem tak wbiec, ale odkąd mam zakaz stadionowy za wygląd, moje plany legły w gruzach.
co to ma byc!!!!
Jakby nie widzieli nigdy wejsc na boisko polskich kochanych kibiców!!!
Jakby nie widzieli nigdy wejsc na boisko polskich kochanych kibiców!!!
1:14 - najlepszy przykład na to, że jak się biegnie do przodu to się patrzy do przodu
A w kwestii wybiegania na boisko i tak nic nie przebije tego idioty, który wybiegł na boisko i dał w papu sędziemu czy tam piłkarzowi i przez to jego (wygrywająca) drużyna przegrała walkowerem i straciła szansę na miszczostwa czegoś tam, a koleś dostał 10 milionów euro kary tytułem strat poniesionych przez sponsorów drużyny. Niestety kary nawet nie poczuł, bo piłkarze zrezygnowali z tygodniowej pensji i spłacili go.
A w kwestii wybiegania na boisko i tak nic nie przebije tego idioty, który wybiegł na boisko i dał w papu sędziemu czy tam piłkarzowi i przez to jego (wygrywająca) drużyna przegrała walkowerem i straciła szansę na miszczostwa czegoś tam, a koleś dostał 10 milionów euro kary tytułem strat poniesionych przez sponsorów drużyny. Niestety kary nawet nie poczuł, bo piłkarze zrezygnowali z tygodniowej pensji i spłacili go.
@zbn90
Nic dziwnego jeśli masz HWDP na czole wytatuowane
Albo chodzisz na tęczowo ubrany.
Nic dziwnego jeśli masz HWDP na czole wytatuowane
@Schismowy
soundcloud.com/jakechudnow/17-craziest-field-crashers/s-Ka7Dx
Pamiętam ten filmik, że kiedyś tu był, ale ciesze się że jest znowu bo jest kozacki ;p
soundcloud.com/jakechudnow/17-craziest-field-crashers/s-Ka7Dx
Pamiętam ten filmik, że kiedyś tu był, ale ciesze się że jest znowu bo jest kozacki ;p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie