📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

elim napisał/a:
Żądam filmiku z efektami podcierania tym papierem (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Popieram!
elim napisał/a:
Żądam filmiku z efektami podcierania tym papierem (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Powiedz mi gdzie majeńka sra to się ogarnie.
JoSeed napisał/a:
Pamiętam, za dzieciaka, znaleźliśmy kawałek takiego skarbu i przytargaliśmy do bazy (wrak syrenki). Że niby będzie się fajnie siedziało...
Bolesna to była lekcja. Nie dość, że wata, to jeszcze matka dołożyła pasem... 😏
Matka czy ojciec dołożyli pasem i wyszłaś na ludzi. Rozwijasz się na sadistic i ciągniesz ten wózek, a nie siedzisz po ulicach i tamujesz ruch w odblaskowej kamizelce.
maksym_gorki napisał/a:
Bo kiedyś to były wełny szklane.
rolka siatki do łączenia płyt GK jest z włókna szklanego, bardzo polecam i dzięuję za inspirację!
JoSeed napisał/a:
to Ty jeszcze nie wiesz, że kobiety nie srajo?
Srają.Ale tylko te brzydkie...
janusz_biznesu napisał/a:
Srają.Ale tylko te brzydkie...
Aaaaaa... już wiem, czemu fizjologia mnie zaskakuje...🤷♀️
Nigdy nie rozumiałem co wy macie z tą watą szklaną. Całe dziecinstwo bawiłem się tym i robiliśmy łuki z włókna szklanego. Watę szklaną wiele razy miętosiłem w łapie bo mi mówili że potem będzie bolało i chciałem sprawdzić i zawsze nic. Co w tym jest takiego strasznego?
JoSeed napisał/a:
No ja miałam takie "zabawki" w połowie lat 80tych
Bigu... to Ty jeszcze nie wiesz, że kobiety nie srajo?
Poniżej krytyki 😏
Niby nie srajo,nie pierdzo...ale kto ich tam wie... Ja nigdy u siebie w piwnicy kobity nie miałom
Ja kiedyś z pociągu skoczyłem na stertę piachu,która okazała się stertą waty szklanej. A był upał...
Dawno temu jak papier był towarem deficytowym i w kiblach w szkole wisiała na gwoździu "alternatywa" w postaci gazet,to nacinaliśmy to żyletkami.
Potem zakręcaliśmy wodę do kranów i czekaliśmy na przypilonych potrzebujących.
Dawno temu jak papier był towarem deficytowym i w kiblach w szkole wisiała na gwoździu "alternatywa" w postaci gazet,to nacinaliśmy to żyletkami.
Potem zakręcaliśmy wodę do kranów i czekaliśmy na przypilonych potrzebujących.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie