Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie pamiętam dawno to było xd Chyba na coś czekałem ze znajomym.
Ja tak, za gówniarza, wracając ze szkoły, czymś wk🤬iony, jebnąłem z pięści w znak. Lokalny patriota szybko mnie wyjaśnił i w sposób natychmiastowy wyjaśnił mi, ze nie tędy droga. To wzbudziło we mnie głębszą refleksję i już nigdy więcej tak nie zrobiłem. Cudowne lata 90s.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Ja tak, za gówniarza, wracając ze szkoły, czymś wk🤬iony, jebnąłem z pięści w znak. Lokalny patriota szybko mnie wyjaśnił i w sposób natychmiastowy wyjaśnił mi, ze nie tędy droga. To wzbudziło we mnie głębszą refleksję i już nigdy więcej tak nie zrobiłem. Cudowne lata 90s.
No wiesz jak mi łapa zaczęła przeciekać i szczypać pomimo że nie waliłem w to mocno to po czymś takim już nigdy nie spróbowałem tego dotykać.
Żądam filmiku z efektami podcierania tym papierem (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Popieram!
Żądam filmiku z efektami podcierania tym papierem (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Powiedz mi gdzie majeńka sra to się ogarnie.
Pamiętam, za dzieciaka, znaleźliśmy kawałek takiego skarbu i przytargaliśmy do bazy (wrak syrenki). Że niby będzie się fajnie siedziało...
Bolesna to była lekcja. Nie dość, że wata, to jeszcze matka dołożyła pasem... 😏
Matka czy ojciec dołożyli pasem i wyszłaś na ludzi. Rozwijasz się na sadistic i ciągniesz ten wózek, a nie siedzisz po ulicach i tamujesz ruch w odblaskowej kamizelce.
Bo kiedyś to były wełny szklane.
rolka siatki do łączenia płyt GK jest z włókna szklanego, bardzo polecam i dzięuję za inspirację!
Pamiętam, za dzieciaka, znaleźliśmy kawałek takiego skarbu i przytargaliśmy do bazy (wrak syrenki). Że niby będzie się fajnie siedziało...
Bolesna to była lekcja. Nie dość, że wata, to jeszcze matka dołożyła pasem... 😏
Oj tam oj tam. Tak się składa że codziennie mam kontakt z tym kurestwem z racji pracy która wykonuje. Zgadza się to stare kurestwo z lat 80- 90 jest przej🤬e bo to prawie szkoło. Te nowe wełny aż tak nie gryzą i spokojnie można robić nawet z krótkim rękawem a dla chętnych wrażeń polecam demontaż starej wełny z kotła na elektrowni. Wrażenia gwarantowane 💪
Oj tam oj tam. Tak się składa że codziennie mam kontakt z tym kurestwem z racji pracy która wykonuje. Zgadza się to stare kurestwo z lat 80- 90 jest przej🤬e bo to prawie szkoło. Te nowe wełny aż tak nie gryzą i spokojnie można robić nawet z krótkim rękawem a dla chętnych wrażeń polecam demontaż starej wełny z kotła na elektrowni. Wrażenia gwarantowane 💪
No ja miałam takie "zabawki" w połowie lat 80tych

[ Dodano 2025-07-07, 18:29 ]
Powiedz mi gdzie majeńka sra to się ogarnie.
Bigu... to Ty jeszcze nie wiesz, że kobiety nie srajo?
Poniżej krytyki 😏
to Ty jeszcze nie wiesz, że kobiety nie srajo?
Srają.Ale tylko te brzydkie...
Srają.Ale tylko te brzydkie...
Aaaaaa... już wiem, czemu fizjologia mnie zaskakuje...🤷♀️
No ja miałam takie "zabawki" w połowie lat 80tych
Bigu... to Ty jeszcze nie wiesz, że kobiety nie srajo?
Poniżej krytyki 😏
Niby nie srajo,nie pierdzo...ale kto ich tam wie... Ja nigdy u siebie w piwnicy kobity nie miałom
Dawno temu jak papier był towarem deficytowym i w kiblach w szkole wisiała na gwoździu "alternatywa" w postaci gazet,to nacinaliśmy to żyletkami.
Potem zakręcaliśmy wodę do kranów i czekaliśmy na przypilonych potrzebujących.