Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Tadzik_Na_Górę 2025-07-07, 8:55 32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-07, 8:57 46
Pamiętam, za dzieciaka, znaleźliśmy kawałek takiego skarbu i przytargaliśmy do bazy (wrak syrenki). Że niby będzie się fajnie siedziało...

Bolesna to była lekcja. Nie dość, że wata, to jeszcze matka dołożyła pasem... 😏
Zgłoś
ufok 2025-07-07, 9:10 8
Pożałuje tego co zrobił koledze jak wieczorem w baraku robotniczym zbierze mu się na amaory
Zgłoś
psyhepl 2025-07-07, 9:25 1
Ale te wełny mineralne dzisiejsze nie "gryzą" jak te co były kiedyś
Zgłoś
BigLebovsky 2025-07-07, 9:37 10
psyhepl napisał/a:

Skalne nie...

[ Dodano 2025-07-07, 09:38 ]
ufok napisał/a:

Pożałuje tego co zrobił koledze jak wieczorem w baraku robotniczym zbierze mu się na amaory

Coś czuję że masz w tym jakieś doświadczenie. Podziel się z nami - jak to było?
Zgłoś
maksym_gorki 2025-07-07, 11:13 8
psyhepl napisał/a:

Bo kiedyś to były wełny szklane.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-07-07, 11:18 15
JoSeed napisał/a:

Pamiętam, za dzieciaka, znaleźliśmy kawałek takiego skarbu i przytargaliśmy do bazy (wrak syrenki). Że niby będzie się fajnie siedziało...

Mam podobne wspomnienia.Skakaliśmy z piętra budowy na szklaną watę.Cały wieczór matka pęsetą z dupy to ustrojstwo wyciągała.Ból, wstyd i upokorzenie...😵‍💫
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2025-07-07, 11:28 8
JoSeed napisał/a:

Jakoś pod koniec lat 90' mieliśmy z kumplami podobnie. Znaleźliśmy przy jakimś śmietniku to kurestwo i zaczęliśmy to rwać na kawałki i rzucać się tym.. zabawa trwała może z 5 minut ale konsekwencje już trochę dłużej..

[ Dodano: 2025-07-07, 11:30 ]
* Dobrze, że Ojciec wiedział co robić, do wanny, pod prysznic i po sprawie. Nie to, że mi wchodził... xD 🤪😀
Zgłoś
smc 2025-07-07, 11:31 6
I tak najlepszy jest azbest. Może żyje się trochę krócej, ale ile w tym frajdy!
Zgłoś
konto usunięte 2025-07-07, 11:38 5
JoSeed napisał/a:

Ja miałem kiedyś tak że przechodząc obok paneli co pochłaniają dźwięk zacząłem w nie walić pięścią, i byłem lekko zaskoczony jak z dupy mi łapa zaczęła krwawić cholerna wata szklana
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-07, 12:13 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bardak 2025-07-07, 13:04 5
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-07-07, 13:18 2
MysteryMan napisał/a:

Ja miałem kiedyś tak że przechodząc obok paneli co pochłaniają dźwięk zacząłem w nie walić pięścią, i byłem lekko zaskoczony jak z dupy mi łapa zaczęła krwawić cholerna wata szklana

W jakim celu "waliłeś w nie pięścią"?
Zgłoś
konto usunięte 2025-07-07, 13:21 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem