Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wchodzisz czy wychodzisz?
elim • 2025-02-02, 18:08
Pewna starsza niepełnosprawna kobieta zablokowała odjazd tramwaju, akcja działa się w godzinach szczytu w Toronto (najludniejsze miasto Kanady). Motorniczy opuścił rampę dla tej kobiety ale ona nie chciała wejść dopóki nie pomoże jej w wejściu do pojazdu czego odmówił, kobieta stwierdziła że jest dupkiem i nic nie pomagało w jej ruszeniu z miejsca, wiele osób podchodziło żeby zaoferować jej pomoc w wejściu, ale ona uparła się że pomóc ma jej motorniczy który chwilę wcześniej poszedł do kabiny i ją to nie obchodzi że ludzie się spieszą, że zablokowała ruch, ma być tak jak ona chce. W końcu pewien mężczyzna (sam będący inwalidą) ratuje sytuację "wpychając" upartą kobietę do środka. Całość trwała 10 min., na filmiku widać końcowe 3 min. zdarzenia.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
420710247365 2025-02-02, 22:38 1
Szkoda że mnie tam nie było. Typ powiedział tej śmierdzącej starej tłustej k🤬ie mniej więcej to co ja bym jej powiedział: albo srasz albo zwalniaj j🤬y kibel, suko!
Zgłoś
turbonekro 2025-02-03, 4:43
Nie chce się czepiać, ale baba weszła, a platforma dalej wysunięta, więc c🤬ja dało szarpanie w wykonaniu tego bo z🤬ba, mam nadzieję, że kaleka niedługo sam wp🤬l dostanie i mu laskę w dupe włożą.
Zgłoś
Egzekutorka 2025-02-03, 5:29
Rutus napisał/a:

Kto ją teraz wyprowadzi.

Animalsi

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
tajfunkanalia 2025-02-03, 6:51
Przymusowa eutanazja. Ścierwo do pieca.
Zgłoś
JamPawel 2025-02-03, 10:31
Pfff, przy Balbinie ze Szczecina to początkująca amatorka.
Zgłoś
PabloSkills 2025-02-03, 10:42
Dużo mnie nauczył ten filmik. Dziękuję niewypale genetyczny.
Zgłoś
cezar910426 2025-02-03, 11:02
Nic mnie tak nie wk🤬ia jak niepełnosprytni którzy uważają że wszystko im się należy i ma być tak jak oni chcą. Bo tak. A powiedz to głośno to już mowa nienawiści i inny syf.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-03, 12:20
K🤬isko stare. Zasrane, zaj🤬e.
Zgłoś
Menson 2025-02-03, 12:37
To jest kolejny przykład na to iż ludzie chorzy, bądź obarczeni chorobą niepełnosprawności obwiniają cały świat za to że są tacy jacy są. To nie ich wina że się spaśli, że na czas nie poszli do diabetologa itp. itd. Wina jest po stronie galaktyki. I wszyscy muszą im pomóc, a w razie problemów gw🤬townie manifestować swe tzw. prawa...
Zgłoś
Apages 2025-02-03, 14:36 1
Skutek 1)demokracji-"każdy ma prawo!";2)tolerancji:"każdy ma prawo zachowywać się jak chce!"-czyli:"róbta co chceta" w realu!😡
Zgłoś
Wiewór 2025-02-03, 14:47
Ona jest po prostu tak spasiona ze siadly jej stawy

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Olakicia 2025-02-03, 16:16
Geraldinio napisał/a:

W każdym kraju zdarzają się takie wściekłe stare k🤬y, ale co kraj to obyczaj. Gdy byłem kiedyś w Amsterdamie, ustąpiłem w tramwaju miejsca starej tłustej babie. Taki naturalny polski odruch. Sk🤬iła mnie i wyzwała od najgorszych, bo niby czemu mam jej ustępować? ona nie czuje się stara, obrażam ją.
Teraz mam już tern problem z głowy, bo to mi ustępują

Kiedyś starałam się ustępować miejsc, ale w tej chwili mam już na to wyj🤬e.
Jestem dawcą krwi, oddaję ją regularnie.
Nie raz i nie dwa zdarzyło się, że po donacji robiło mi się słabo (co z resztą jest zauważalne dla otoczenia).
Gdy wracałam do domu autobusem, nie mogłam liczyć na empatię i wyrozumiałość współpasażerów.
Tutaj, jeżeli sam o siebie nie zadbasz, nikt nie zadba o Ciebie.
Zgłoś
scumbag 2025-02-05, 18:32
koles z czarnym pleacakiem mial laski dynamitu, chcial wysadzic, ale jakas yebnieta uratowala istnienia ludzkie
Zgłoś