Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wchodzisz czy wychodzisz?
elim • 2025-02-02, 18:08
Pewna starsza niepełnosprawna kobieta zablokowała odjazd tramwaju, akcja działa się w godzinach szczytu w Toronto (najludniejsze miasto Kanady). Motorniczy opuścił rampę dla tej kobiety ale ona nie chciała wejść dopóki nie pomoże jej w wejściu do pojazdu czego odmówił, kobieta stwierdziła że jest dupkiem i nic nie pomagało w jej ruszeniu z miejsca, wiele osób podchodziło żeby zaoferować jej pomoc w wejściu, ale ona uparła się że pomóc ma jej motorniczy który chwilę wcześniej poszedł do kabiny i ją to nie obchodzi że ludzie się spieszą, że zablokowała ruch, ma być tak jak ona chce. W końcu pewien mężczyzna (sam będący inwalidą) ratuje sytuację "wpychając" upartą kobietę do środka. Całość trwała 10 min., na filmiku widać końcowe 3 min. zdarzenia.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
alojz 2025-02-02, 18:19 20
Napiszę delikatnie - a idz pan w c🤬j z takim czymś na Sadolu
Zgłoś
Nome 2025-02-02, 18:25 30
jak byłam mała jechałam do szkoły tramwajem, pani wsiadła i zepchnęła mnie z siedzenia, chociaż wokół były inne wolne, potem wrzasnęła na mnie karząc mi skasować sobie bilet, " niech się uczy kultury od małego" dodała przy aprobujących pomrukach innych bab... długo nienawidziłam starych kobiet

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
bodzio204 2025-02-02, 18:26 18
Do utylizacji
Zgłoś
213213 2025-02-02, 18:38 69
to przykre, że tacy ludzie dożywają starości. po drodze pewnie swoim sk🤬ysyństwem wykończyli wele dobrych osób.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-02, 18:51 3
Brawa dla energicznego pana, który zapobiegł paraliżowi ichniego MPK 👍
Zgłoś
smc 2025-02-02, 18:52 3
Nome napisał/a:

jak byłam mała jechałam do szkoły tramwajem, pani wsiadła i zepchnęła mnie z siedzenia, chociaż wokół były inne wolne, potem wrzasnęła na mnie karząc mi skasować sobie bilet, " niech się uczy kultury od małego" dodała przy aprobujących pomrukach innych bab... długo nienawidziłam starych kobiet

Nie powinnaś wychodzić z domu bez towarzystwa mężczyzny. Mam nadzieję, że przynajmniej miałaś na sobie burkę.
Zgłoś
Nome 2025-02-02, 18:55 20
smc napisał/a:

Nie powinnaś wychodzić z domu bez towarzystwa mężczyzny. Mam nadzieję, że przynajmniej miałaś na sobie burkę.

Ty się chyba co rano polewasz jakimś zmywaczem, bo jesteś tak odklejony.

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-02, 19:00 33
Idealny przykład, że ludzi szanuje się za to jacy są a nie za to ile lat mają na karku, albo, że są niepełnosprawni. Gnida to gnida.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-02, 19:35 12
W każdym kraju zdarzają się takie wściekłe stare k🤬y, ale co kraj to obyczaj. Gdy byłem kiedyś w Amsterdamie, ustąpiłem w tramwaju miejsca starej tłustej babie. Taki naturalny polski odruch. Sk🤬iła mnie i wyzwała od najgorszych, bo niby czemu mam jej ustępować? ona nie czuje się stara, obrażam ją.

Teraz mam już tern problem z głowy, bo to mi ustępują

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
FartingBull 2025-02-02, 19:42 12
Niepełnosprawna to ona może jest umysłowo, a wejść nie może bo spasła się jak świnia.
Zgłoś
Baronessa 2025-02-02, 20:18 12
Przecież widać, że z braku bolca babsko dostało p🤬lca. Maszynista musiał jej się spodobać, dlatego chciała, żeby to konkretnie on pomógł władować jej wielkie dupsko do pociągu, jednocześnie liczyła na to, że dojdzie do głębszej interakcji między nimi i być może podrywu z jego strony.

Co do aparycji głównej bohaterki - kapsko konkretne. Myślę, że sam Dr Now by się nie powstydził takiej lochy w swoim programie. Ciekawe jak z twarzy wygląda... Głos sympatyczny, jedynie trochę marudna, gdyż tak jak powiedziałem, wiek, masa oraz brak k🤬sa w piździe robią swoje.

Szkoda, że mnie tam nie było. Zają bym się nią odpowiednio...
Zgłoś
Rutus 2025-02-02, 20:22 3
Kto ją teraz wyprowadzi.
Zgłoś
turor 2025-02-02, 21:27 10
Baronessa napisał/a:

Przecież widać, że z braku bolca babsko dostało p🤬lca. Maszynista musiał jej się spodobać, dlatego chciała, żeby to konkretnie on pomógł władować jej wielkie dupsko do pociągu, jednocześnie liczyła na to, że dojdzie do głębszej interakcji między nimi i być może podrywu z jego strony.
Co do aparycji głównej bohaterki - kapsko konkretne. Myślę, że sam Dr Now by się nie powstydził takiej lochy w swoim programie. Ciekawe jak z twarzy wygląda... Głos sympatyczny, jedynie trochę marudna, gdyż tak jak powiedziałem, wiek, masa oraz brak k🤬sa w piździe robią swoje.
Szkoda, że mnie tam nie było. Zają bym się nią odpowiednio...

Odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu to klucz do sukcesu.
Czuć polot, nutkę romantyzmu i żyłkę konesera
Zgłoś
Mega 2025-02-02, 22:32
Przez moment miałem wrażenie, że jestem na stronie WOŚP'u czy pajacyk.pl ... co tu się dzieje ? Które województwo ma teraz ferie ? Zaraz dojdziemy gdzie takie sadole mieszkają !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie