podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!jak byłam mała jechałam do szkoły tramwajem, pani wsiadła i zepchnęła mnie z siedzenia, chociaż wokół były inne wolne, potem wrzasnęła na mnie karząc mi skasować sobie bilet, " niech się uczy kultury od małego" dodała przy aprobujących pomrukach innych bab... długo nienawidziłam starych kobiet
Nie powinnaś wychodzić z domu bez towarzystwa mężczyzny. Mam nadzieję, że przynajmniej miałaś na sobie burkę.
Nie powinnaś wychodzić z domu bez towarzystwa mężczyzny. Mam nadzieję, że przynajmniej miałaś na sobie burkę.
Ty się chyba co rano polewasz jakimś zmywaczem, bo jesteś tak odklejony.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Teraz mam już tern problem z głowy, bo to mi ustępują

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Co do aparycji głównej bohaterki - kapsko konkretne. Myślę, że sam Dr Now by się nie powstydził takiej lochy w swoim programie. Ciekawe jak z twarzy wygląda... Głos sympatyczny, jedynie trochę marudna, gdyż tak jak powiedziałem, wiek, masa oraz brak k🤬sa w piździe robią swoje.
Szkoda, że mnie tam nie było. Zają bym się nią odpowiednio...
Przecież widać, że z braku bolca babsko dostało p🤬lca. Maszynista musiał jej się spodobać, dlatego chciała, żeby to konkretnie on pomógł władować jej wielkie dupsko do pociągu, jednocześnie liczyła na to, że dojdzie do głębszej interakcji między nimi i być może podrywu z jego strony.
Co do aparycji głównej bohaterki - kapsko konkretne. Myślę, że sam Dr Now by się nie powstydził takiej lochy w swoim programie. Ciekawe jak z twarzy wygląda... Głos sympatyczny, jedynie trochę marudna, gdyż tak jak powiedziałem, wiek, masa oraz brak k🤬sa w piździe robią swoje.
Szkoda, że mnie tam nie było. Zają bym się nią odpowiednio...
Odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu to klucz do sukcesu.
Czuć polot, nutkę romantyzmu i żyłkę konesera