banerr napisał/a:
O, już wiem z czego zrobie sobie kanapki.Jeszcze chwila i byłaby konserwa turystyczna.

Ta na bieżni spojrzała do tyłu i jak to w naszej cebulandi, jak przystało na cebularza, zwiększyła obroty udając że nic nie widzi.
ftx napisał/a:
Ta na bieżni spojrzała do tyłu i jak to w naszej cebulandi, jak przystało na cebularza, zwiększyła obroty udając że nic nie widzi.
Ja p🤬le, co za troll - wszyscy widzą azjatyckie znaczki na kamerze, ale gościowi się wydaje, że ktoś się na ten trolling "w naszej cebulandii" nabierze.

ftx napisał/a:
Nie musisz nam mówić. Doskonale wiemy jak wy czosnkowo-cebulowe naziole 2.0, traktujecie w Izraelu palestyńskie dzieci.
Nie znam chyba nikogo, kto na siłownię zabierałby dzieciaka...
No bo po co..????
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
No bo po co..????
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
D3Ton napisał/a:
Nie znam chyba nikogo, kto na siłownię zabierałby dzieciaka...
No bo po co..????
Co za pytanie? Odpowiedź masz przecież na filmiku

co za idiotka. Jak ale to jak nie obczaiła się, że się jej bieżnia podnosi do góry??? Jak??? A no tak to kobieta

janlew napisał/a:
Nie musisz nam mówić. Doskonale wiemy jak wy czosnkowo-cebulowe naziole 2.0, traktujecie w Izraelu palestyńskie dzieci.
Jest na sali lekarz? Potrzeba psychiatry, bo 'janlew' znów ma atak schizofrenii

Kto takiego gówniaka na siłownię puszcza? A gdyby zamiast pod bieżnie podbiegłby pod ławkę, gdzie jakiś typ by właśnie wyp🤬alał 180kg na płaskiej i stwierdził, że sobie zawiśnie na właśnie wyp🤬alanej sztandze? Byłby podwójny materiał na harda -gość zmiażdżony przez sztangę i gówniak z rozj🤬ą banią od spadającego ciężaru na jego pusty łeb