Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wcześniak
BongMan • 2012-02-05, 14:02
Ogromna kolejka do kasy w Auchan. W kolejce inteligent w okularach. Z tyłu kolejki przedziera się zdrowo wyglądający facet i krzyczy:
- Przepuśćcie inwalidę, do jasnej cholery! Jestem wcześniakiem! Urodziłem się w siódmym miesiącu!!! Przepuśćcie inwalidę!!!
Inteligent (przecierając okulary):
- Proszę pana, myślę, że nie pomylę się jeśli wyrażę powszechną sugestię by szedł pan w p🤬du jeszcze na dwa miesiące.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
r................0 2012-02-06, 14:24 2
W p🤬du a w p🤬dę to wg mnie co innego. Więc jak dla mnie - kawał nie trzyma się kupy.
Zgłoś
JebakLeśny 2012-02-06, 14:31 7
kolejny suchar z kolekcji BongMana
Zgłoś
MortiCRX 2012-02-06, 14:41 5
Jak mocno trzeba mieć sp🤬olone poczucie humoru, żeby taki gniot mógł chociaż odrobinę bawić...
Zgłoś
m................o 2012-02-06, 14:49 1
Ostatnio tak się ubawiłem podczas obierania ziemniaków
Zgłoś
abominacja 2012-02-06, 15:06 6
Zgłoś
P................r 2012-02-06, 15:28 2
K🤬a, kawał całkiem dobry, ale jak zawsze ktoś musi wyrzygać jakiś komentarz, albo wrzucić zdjęcie aby podkreślić "Sucharowatość" dowcipu. Idioci, których śmieszą tylko pierdy i beki...
Zgłoś
s................1 2012-02-06, 15:28
ja p🤬le, co za gówno
Zgłoś
Infanymous 2012-02-06, 15:32 3
@Prokutator
Ja p🤬le, ze skrajności w skrajność. Najpierw była moda na teksty o tym, jakie to gówno nie jest suche i debilne - i owszem, czasem ludzie przesadzali z tym, podczas gdy kawały były znośne lub całkiem dobre, to i tak banda debili pisała że suche blablabla sratata licząc na piwo. Teraz za to się k🤬a robi moda na obrońców krzyża piszących pod każdym j🤬ym kawałem, że ci wyżej to idioci bo dla nich to suche. Żart ewidentnie c🤬jowy, zwyzywany od c🤬jowych żartów i sucharów, ale pod spodem ktoś musi nawrzucać na tych powyżej, gees.
Zgłoś
P................u 2012-02-06, 15:44
kierwa! jak sie wam nie podoba to przewijać dalej, nie dawac piw, nie pisać komentarzy! Dając komentarz, uświadamiacie autorowi, że jednak coś w materiale, który umieścił jest, że aż chce się wam poruszać palcami.
@ Tomasz Zaganiacz - nic osobistego.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-02-06, 15:44 2
raper900 napisał/a:

W p🤬du a w p🤬dę to wg mnie co innego. Więc jak dla mnie - kawał nie trzyma się kupy.

A tu o co się przyp🤬alasz? Jeśli chcesz komuś powiedzieć "wyp🤬alaj" to mówisz "idź w p🤬dU". "idź w p🤬dĘ" jest niepoprawne.

Tak więc: Idź w p🤬du!!
Zgłoś
r................0 2012-02-06, 15:54
twojamatkajestgruba napisał/a:

A tu o co się przyp🤬alasz? Jeśli chcesz komuś powiedzieć "wyp🤬alaj" to mówisz "idź w p🤬dU". "idź w p🤬dĘ" jest niepoprawne.

Tak więc: Idź w p🤬du!!

OK, ale w jakim celu dublujesz mojego posta?
Zgłoś
BongMan 2012-02-06, 16:02 7
Następna znawczyni i krytyczka, która w dupie była i gówno widziała.

Tak więc przestań komentować, skoro sama nie wrzuciłaś nic lepszego i

PS: To samo tyczy się Jebaka Leśnego. Jeden temat i to w było.pl. Nie mam nic przeciwko krytyce, ale krytyka musi mieć jakąś wartość. A wartość ma tylko wtedy, jeśli osoba krytykująca zrobiła w sprawie, którą krytykuje coś lepszego niż osoba krytykowana.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-02-06, 16:10
raper900 napisał/a:

OK, ale w jakim celu dublujesz mojego posta?

Żeby głupi miał zagadkę

Nie dubluję, tylko cytuję...
Zgłoś
marcinsud 2012-02-06, 16:18 5
@BongMan Rozumiem, że jak nie jesteś najlepszym politykiem nie masz prawa krytykować polityków, jak nie zostałeś mistrzem piłki nożnej nie możesz krytykować polskiej reprezentacji, jeśli nie jesteś w top 100 najlepszych gitarzystów, nie masz prawa krytykować jak ktoś gra itd.

Tak sam c🤬ja wrzuciłem kawałów, bo jeśli nie jestem w tym dobry to tego nie robię. Czasem wrzucę coś do galerii i c🤬j mnie to boli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie