Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mikEWrona 2017-07-12, 22:08
szkoda goscia :/

podpis użytkownika

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Lukasz2525 2017-07-12, 22:11 1
Endrju, bo nowe tarcze i klocki muszą się dotrzeć, zaczynają hamować po kilkudziesięciu, przy niektórych zestawach nawet po kilkuset kilometrach.
Zgłoś
kenzol 2017-07-12, 22:14 4
Dobrego budowlańca można znaleźć ale dobrych mechaników samochodowych jest mniej niż jednorożców.
Zgłoś
krzych25 2017-07-12, 22:36 2
Zależy jaki mechanik. Ostatnio znajomy Kie zaprowadził do mechaniora na lince. Nie odpalała ten skasował 350 zł co się potem okazało jeden bezpiecznik watowany drutem drugi dwa razy taki amper. A potem właśnie tekst a byłem wczoraj u mechanika.
Zgłoś
rah.im 2017-07-12, 22:38
Czy filmik nakręcił autor tematu? Bo serio żal gościa. Może raz sadol zabłyśnie dobrym gestem?
Zgłoś
r................k 2017-07-12, 22:58 5
Znalazłem mechanika, rok robił dobrze i coś w końcu musiał sp🤬olić. Zmiana mechanika i po roku to samo. Kolejny k🤬a rok inny mechanik i to samo. I tak k🤬a 10 lat przez 3 auta.

W tym roku kupiłem nowe auto z salonu i tego spokoju ducha nie da się k🤬a opisać!
Zgłoś
DustandBlood 2017-07-12, 22:58 3
@nsbikescom dlaczego nie ten portal? Niech w końcu sadole ruszą obszczypane dupy krostami i coś zrobią! Ja też jestem za tym by pomóc temu ziomeczkowi i przy okazji dowiedzieć się z jakiego warsztatu korzystał. Ktoś jeszcze chętny do pomocy czy dalej siedzimy na dupach dbając o grzybicę odbytu?
Zgłoś
assam 2017-07-12, 23:14 1
jak słyszę mechanik to mnie krew zalewa c🤬j j🤬y trzymał moje auto 2 tygodnie trzeci wtrysk wymiana śruby jarzma i podkładki, wymiana przewodów paliwowych i przygotowanie za wiechy na przegląd. Na szczęście nie zaplacilem nic bo auto miało wyjechać tylko na przegląd i miało wracać do niego bo jeszcze pompa wysokiego ciśnienia miała iść do regeneracji. Na przeglądzie diagnosta jak wszedł pod auto tylko sie spytał co to k🤬a jest lewego stabilizatora brak prawy uj🤬y, lewa sprężyna pęknięta, dolne mocowanie prawego amora tył uj🤬e, ręcznego brak, poziomowanie świateł oj🤬e na trytke. Po wymianie przewodów paliwowych na oryginalne a nie rzeźbione auto pali bez problemu. To jest kolejny c🤬j mechanik na którego sie natknąłem w szczecinie i staneło na tym ze c🤬j sie znam ale robie sam przynajmniej bede wiedział na przyszłość co sp🤬oliłem a tez moge liczyć na kilku znajomych co pojecie maja o mechanice i pomogą a jesli sami nie daja rady to sciagaja kogoś kto jest bardziej obcykany w temacie
Zgłoś
J................8 2017-07-13, 0:48
smutne, szkoda typka
Zgłoś
FejkKrzysztof 2017-07-13, 1:23 1
Angel napisał/a:

Nie ma c🤬ja musiał być u Cytyna i Gumiaka

Obrazek

Może się nie znam ale wydaje mi się że to chyba jakiś problem z zapłonem

Myślę, że w tym aucie problem mógł być ze wszystkim, ale zapłon zadziałał elegancko.
Zgłoś
Wiewór 2017-07-13, 9:41
Przykra sprawa. Ciekawe czy pan miał auto casco. Pewnie nie, bo kto by tam k🤬om złodziejom płacił 1000 zł rocznie...

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
minister90 2017-07-14, 0:01
trochę szkoda Pana, ale ponoć wcześniej nie chciał palić.
Zgłoś
Allachssiepałe 2017-07-14, 0:32
Haha mijałem to auto wtedy . Ktoś z Krakowa jest ?
Zgłoś
DrBejbe 2017-07-14, 10:00 1
Przykra sprawa, może ktoś ogarnie kim jest ten Pan, moglibyśmy się zmobilizować do jakiejś zrzutki, bo sądzę że ubezpieczyciel się wypnie, a tak jak napisał ktoś wyżej, facet nie wygląda na bogatego i przydałaby mu się teraz pomoc.
Zgłoś
rufusss 2017-07-14, 17:48 3
Tyle z auta facetowi zostało, spróbuję od straży na faceta namiar złapać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie