Mechanik palił się do roboty i przedobrzył
A ten mechanik to od czego był? Od grilla?
f................k
2017-07-12, 19:56
"Bedzie Pan zadowolony" Zresztą to może była przysługa?
Cytat:
Świeżo po powrocie od mechanika.
Nie ma c🤬ja musiał być u Cytyna i Gumiaka
Może się nie znam ale wydaje mi się że to chyba jakiś problem z zapłonem
To zalamanie w glosie jest najlepsze.
A dopiero uszczelkę pod głowicą wymieniał u Mirka
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Tak to jest jak się jeździ z pochwą na masce.
K🤬a, trochę to smutne. Koleś młody nie jest, ciężko mu będzie zarobić na drugie auto. Pewnie sporo jego pracy poszło w p🤬du z dymem... No i jak do mechanika oddał to znaczy, że chciał utrzymać w dobrym stanie (przynajmniej na tyle, żeby sp🤬olonym nie jeździć).
Sam już się nauczyłem, żeby samemu wszystko robić (i jak robić), ale jestem młody, zdolny i jak coś sp🤬ole to stać mnie na drugie (specjalnie nie używam słowa "nowe"), no i sprawia mi to przyjemność... Pan z filmu tak mieć nie musi, nie każdy wszystko musi umieć, chciał by fachowiec rzucił okiem...
K🤬a, najsmutniejsza rzecz jaką dzisiaj widziałem.
Mój dobry znajomy dzień po powrocie z wymiany klockow i tarcz miał wypadek . Jak się okazało hamowało tlyko jedno koło i ściągnęło go w rów
Kur*a. Pierwszy raz na tej stronie zrobiło mi się kogoś szkoda :/
podpis użytkownika
Chciałbym spróbować z laską w drugą dziurkę, ale boje się że zajdzie w ciąże.
Słychać ogromny smutek w jego głosie :/ Niegłupio byłoby pomóc takiemu człowiekowi, jeśli znalazłyby się namiary i więcej info o sytuacji, no ale to raczej nie ten portal, aby ktokolwiek komuś pomógł...