Wobec obecnie panujących trendów w muzyce nie do końca jestem pewien czy to ironia
x................x
2015-04-09, 22:04
Jak dla mnie na razie najlepszy remix.
Ten blond byt pytajacy o fajke jest tak k🤬a brzydki ze Grodzka sie zrzygala jak zobaczyla
r................w
2015-04-10, 8:40
Iguor napisał/a:
c🤬jowy ten trap
Jak cala reszta tego gówna.
@emceone
Przestań już wp🤬lać te beaty bo na jedno kopyto lecą. Było jedno wideo z FLem spoko, wystarczy
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
P🤬licie kocopoły. Dla mnie jego kilku sekundowe dzieła, są lepsze niż te zj🤬e thug lify czy sranki.
Coś z polskiego podwórka:
generalnie nie jestem fanem tego typu muzyki, ale wielkie zimne Piwo dla gościa za umiejętność skomponowania czegoś z niczego.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Już rzygam tymi k🤬a "bitami" tutaj. Było fajne za pierwszym czy drugim razem, ale k🤬a ile można...
M................o
2015-04-10, 17:12
Iguor napisał/a:
c🤬jowy ten trap
To, ze nie sluchasz trapu badz Ci sie nie podoba nie oznacza, ze jest c🤬jowy. Moze ta nutka akurat jest slaba, ale skoro u Ciebie taki rozwiniety gust muzyczny to zapewne sluchasz 9 symfonii Beethovena.
k................z
2015-04-10, 17:35
interesuje się muzyką od dziecka, miałem mała grupę garażową gdzie grałem na basie, słucham muzyki po kilka godzin dziennie a rozrzut gatunkowy u mnie to od klasyki, neoklasyki przez jazz, acid jazz, neofolk po wszystkie brzmienia gitarowe aż do hardcorowego rzępolenia.
Ale co to jest k🤬a TRAP to jak bogów kocham - nie wiem.
I niech mi ktoś nie p🤬li że to dobra muzyka, dobry to jest bigos a muzyką to ja moge nazwać Pearl Jam.