👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W sumie to sie nie dzieie ze araby te swoje laski to piora regularnie.

... tyle że ona na 99% rozumie wszystko co śpiewa i sporo ludzi ją rozumie a taka mandaryna nie wie czy śpiewa o dupie Maryni czy o słoniu w zoo.
adzios napisał/a:
zacznijmy od tego, że taka mandaryna nie śpiewa tylko macha dupą, a śpiewa za nią komputer, jak raz zaśpiewała (tzn. spróbowała zaśpiewać bez playbacku) bodajże w Sopocie, to jakoś skończyła się jej karieraa taka mandaryna nie wie czy śpiewa o dupie Maryni czy o słoniu w zoo.

I pomyśleć że im więcej meczetów tym więcej takich gówien. Co będzie za 20 lat na MTV? hahahahahah

badirjabajk mejk ti ..... sam początek ... lol .. nowa odmiana angielskiego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie