Nie wiem czy ten artykuł jest prawdziwy, napisany jest w dziwnej "zabawnej" konwencji a brak jakichkolwiek innych źródeł tej informacji
Proszszsz...
afrogazette.co.zw/limpopo-farmers-feast-on-30-donated-cows-instead-of-...
To, że informacja, nawet pozornie groteskowa, nie pasuje do Twoich rojeń, nie oznacza że jest nieprawdziwa.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Zakładając na chwilę że masz rację, w jaki sposób zmienia to adresata żądań reparacji?
Niemcy rozj🤬i nam kraj, wymordowali ludzi i powinni nam za to zapłacić.
Wszyscy wokół dostali swoją wypłatę tylko nie Polska.
A co ruskie ukradli to już inny rachunek...
[ Dodano 2025-06-05, 23:25 ]
II RP t byłą bieda, stosunki feudalne i brak perspektyw..
Ale się nam perspektywy otworzyły po wojnie.... nie wiem od czego zacząć. Przez rozbiory i II wojnę musimy teraz gonić resztę Europy bo tak nas te k🤬y że wschodu i zachodu urządziły. Powtarzasz się kopiując to co Ci AI wygenerowała. Przeczytaj co wkleiles bo sam w to chyba nie uwierzysz trolu.
zawsze daję piwo za wieści z Limpopo.
to chyba stamtąd pochodził kuntakinte
No właśnie mówię że Polska po pierwsze dostała wielką część kraju, po drugie zrzekła się jakikolwiek pozostałych roszczeń — a proponenci nowych roszczeń nie uważają rządu który wówczas rządził za nielegalny. Tak więc nie wiem czemu się przyp🤬alasz się do helmutów.Niemcy rozj🤬i nam kraj, wymordowali ludzi i powinni nam za to zapłacić.
Wszyscy wokół dostali swoją wypłatę tylko nie Polska.
A co ruskie ukradli to już inny rachunek...
Zaś jeśli chodzi o untermenschów na wschód od Rusi, pełne odszkodowanie od nich należy nam się i prawnie i moralnie.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.zawsze daję piwo za wieści z Limpopo.
Za dzieciaka grając w państwa miasta rzeka Limpopo robiła robotę
Tak się kończy każda próba pomocy Afryce. Ich trzeba zostawić tak jak są i patrzeć jak sobie głodują, czy usychają z pragnienia.
Zgadzam się bo głód HIV i inne choroby to nie jest problem w tej części świata. To jest rozwiązanie.
Zgadzam się bo głód HIV i inne choroby to nie jest problem w tej części świata. To jest rozwiązanie.
Tak jest! Proponuję jeszcze wysyłać im więcej opon. Mają dla nich ciekawe zastosowania.
Czarnych trzeba zostawić samych sobie dobrze ogrodzić Afryke, wylapac z białych miast i odesłać