👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
romek134 napisał/a:
zawsze daję piwo za wieści z Limpopo.
to chyba stamtąd pochodził kuntakinte
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
romek134 napisał/a:
zawsze daję piwo za wieści z Limpopo.
Za dzieciaka grając w państwa miasta rzeka Limpopo robiła robotę
Hyperion napisał/a:
Tak się kończy każda próba pomocy Afryce. Ich trzeba zostawić tak jak są i patrzeć jak sobie głodują, czy usychają z pragnienia.
Zgadzam się bo głód HIV i inne choroby to nie jest problem w tej części świata. To jest rozwiązanie.
romek134 napisał/a:
Zgadzam się bo głód HIV i inne choroby to nie jest problem w tej części świata. To jest rozwiązanie.
Tak jest! Proponuję jeszcze wysyłać im więcej opon. Mają dla nich ciekawe zastosowania.
Najgorsze jest to ze biali dalej sie nie nauczyli.
Czarnych trzeba zostawić samych sobie dobrze ogrodzić Afryke, wylapac z białych miast i odesłać
Czarnych trzeba zostawić samych sobie dobrze ogrodzić Afryke, wylapac z białych miast i odesłać
Dlatego właśnie te zwierzęta nigdy nie osiągną poziomu cywilizacji białego człowieka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie