Siedzi wędkarz nad jeziorem i łowi.Obok niego kupka cegieł. Podchodzi jakaś baba i zagaduje:
- Jak tam? Po co Panu tyle cegieł ?
Wędkarz popatrzył na babę, zmierzył wzrokiem i mówi :
- Jak mi się oddasz to Ci powiem.
JEB ! baba dała mu w pysk , i poszła. Ale tak idzie , idzie , idzie i myśli. - K🤬a, nie wytrzymam, zeżre mnie ciekawość, muszę wiedzieć po h🤬j mu te cegły nad rzeką. Wraca, oddaje się wędkarzowi i pyta :
- No i dostałeś to czego chciałeś , teraz gadaj po co Ci te cegły !?
- Widzisz, siedzę tu od rana, i na robala nie mogę ni h🤬ja nic złapać , a na cegłę jesteś już trzecia...
Siedzi BongMan na sadolu, piszę do niego nowy:
- Ile już masz piw ?
- 131541
- A za co aż tyle ?
- Któż to wie....
konto usunięte
2012-10-03, 19:55
@up
Piwa (769/84)
Siedź cicho i nie p🤬l głupot
♣ napisał/a:
@up
Piwa (769/84)
Siedź cicho i nie p🤬l głupot
Piwa: 5914/47. Ale z Ciebie jest kozak. Pewnie wchodząc na sadola odpalasz cygaro by uczcić swoją zajebistość. Ahh Ci zabawni ludzie..
konto usunięte
2012-10-04, 21:38
Znajomych na facebooku też sobie wyliczacie?
konto usunięte
2012-10-04, 21:42
Siedzi facet na rybach,podchodzi jakis małolat i pyta
-Bierze?
a wędkarz na to
-tak,k🤬ica.
siedzi facet na rybach i pyta - ile pan zlowil foczek w swoim zycuy? -jezeli chodzi o kobiety to bedzie z 20, jezeli zwierzeta to zadnej
konto usunięte
2012-10-04, 21:58
deszcz sucharów nie czytać tego wyżej bez litra wody mineralnej.
konto usunięte
2012-10-04, 21:59
BongMan ty to jednak masz wypaczone poczucie humoru
co się ze mną dzieje, świadomie postawiłem Ci piwo

ale tylko dlatego, że mam nadzieję, że ostatnia linijka to był sarkazm, bo jeśli nie, to cofam ;d mała k🤬a przed przecinkiem rozwiałaby wątpliwości
Ten kawal jest sadystycznie suchy.
Aż się dziwie że moje suchary na główną nie przechodzą... K🤬a mać, przecież nie jestem rudy !
Poprzedni o tematyce rybackiej był epicki. TEn to jedynie cień poprzedniego dowcipu. Może teraz coś łowieckiego? Eee?