👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W ciemnogrodzie pl to jedynie śmieci nad jeziorem znajdziesz
Ruskie Tygrysów się nie boją... Niemce o tym nie wiedzieli i wojnę przegrali...

swampman napisał/a:
ty chyba nie wiesz jak ruskie syfia po swoim "oddychaniu"
wyjdz z domu a nie pie**olisz kocopoly. wszedzie sa idioci ale w niektorych miejscach jest ich wiecej, zapewne w twojej miejscowosci
Za głupi jesteś...
Kaszakisza napisał/a:
...co by było jakby po naszych lasach chodziły takie tygryski ważące nawet po 300 kg.
Jak to co by było... Grzyby by były.
Butelkę z lufką w nakrętce już pewnie miał, tylko wiadro tygrysek potrzebował. Zajarać sobie chciał, oderwać się od nudnej syberyjskiej codzienności

TranzystorWyklęty napisał/a:
Nie ma co się licytować kto bardziej syfi. Jedź na wybrzeże po sezonie pełnym hołoty ze śląska.
Jedź na wybrzeże po weekendzie pełnym hołoty z Trójmiasta. W piątki szlachta się zjeżdża zostaje do niedzieli, a na plaży pełno niedopałków i śmieci, których przy takiej frekwencji nikt nie jest w stanie uprzątnąć. Najpierw myśl potem pisz

Wjadroo zabralii
A tak na serio to koleś ma jaja ze stali. Kiedys czytałem duzo o tych kotkach. Ten był najlepszy pl.wikipedia.org/wiki/Tygrys_z_Champawat

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie