Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
... powinniśmy już nie żyć.

(angielski na poziomie debila)

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-10, 7:03 46
Piwko za wspomnienie zajebistych czasów, których schyłek na szczęście pamiętam. Tak, miałem dzieciństwo bez komputera, miałem takich przyjaciół, o jakich dzisiaj ciężko, miałem życie - realne, nie wirtualne, bez pośpiechu, któremu pęd nadawała wyobraźnia. I było pięknie. Człowiek był w pewnym sensie wolny, a nie spętany komórkami, pocztą internetową i innym gównem.
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2013-06-10, 10:50 1
@UP
A tera? Siedzisz przed komputerem. (tak, ja też) heheh
Zgłoś
Dymekx 2013-06-10, 12:00 1
@up jak każdy jak nie piwo to komp
Zgłoś
Dranzes 2013-06-10, 15:50
A może my nie żyjemy i to tylko halucynacje?
Zgłoś
without_censure 2013-06-10, 15:51 1
To były czasy !
Zgłoś
Suub 2013-06-10, 15:54 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
malvo 2013-06-10, 15:55 4
Dokuadnie tak:
orzeszwmorde napisał/a:

Za to przemowa poniżej jak dla mnie jest ze wszech miar ponadczasowa.

Zgłoś
krzysiu818 2013-06-10, 16:03
dobrze że nie umiem po angielsku, przynajmniej nie jestem debilem ;D
Zgłoś
Wasili666 2013-06-10, 16:06
Cytat:

(angielski na poziomie debila)

Sam jesteś debil
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 16:07
Jak mnie osobiście wku***a tekst typu (angielski na poziomie debila). Suq-Madiq weź skumaj, że nie każdy musi go umieć. Ja np Anglika umiem średnio ale z kolei znam bardzo dobrze Niemiecki, więc w takim bądz razie jestem debilem bo nie np. nie rozumiem co gada koleś na filmiku?
Zgłoś
kaiel 2013-06-10, 16:17
up
po turecku umiesz?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 16:23 2
Niby filmik odnosi się do lat 80 ale ludzie z roczników 90-97 też te czasy pamiętają. Pamiętam czasy gdy jak ktoś miał komputer w domu to był mega kozak. U mnie takie wynalazki to się późniejszych klasach podstawówki dopiero pojawiły a i tak nie przesiadywałem na kompie dzień i noc jak to robi wiele dzieciaków dzisiaj.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 16:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
thoruus 2013-06-10, 16:50
@up: dwó-trzy latki? 91-92 to debile
ja miałem całki w podstawówce...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem