Siemka chciał bym sie pochwalić swoja wędrówka przeszedłem ponad 120 km w 30 h o to filmik czasami brak dźwięku polecam przewinąć Dzieki za obejrzenie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sesja w maju była czy co...
Dobre, ale można też samochodem albo pociągiem.
Wyprzedaż w Lidlu
Klimaty z TWD
bałem się że film trwa 30 godzin - ale gratulacje
konto usunięte
2014-09-04, 18:28
wszyscy się jakoś na przyjście ruskich szykują, tylko ja siedzę i scrolluję
Jedno pytanie do autora - jaki masz patent na bolące podeszwy stóp? Bo ja mogę chodzić i chodzić, ale podeszwy strasznie bolą, w miejscu gdzie stopa styka się z ziemią. Jakby się odgniatały.
Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
konto usunięte
2014-09-26, 20:05
Wędrujesz zupełnie sam czy udało Ci się znaleźć równie szalonego kompana?
Sama jestem fanką przekraczania granic ale samemu wydaje się trochę nudno a trudno o współtowarzyszy nawet na 20km..
Gratulacje!
Wedruje sam kompanów unikam proste gdy idę sam na nikogo nie czekam. Jeszcze samotne wyprawy mi sie nie znudziły
Tak, wiem, że chodzenie to mało inteligentne zajęcie ale pisać to mógłbyś się nauczyć