Grupa miłośników koszonych trawników wpadła na zajebisty pomysł zatrzymania ciężarówki z trzodą jadącej do rzeźni.

Brawo dla kierowcy
Swoją droga uwielbiam ten płacz p🤬dusiów i wielkie zdziwienie, że wlatując pod samochód poprawnie się poruszający na ULICY mogą zostać potrąceni.
Banda dużych i rozkapryszonych dzieci.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mam nadzieję, że zdążyli nażreć się wegańskiego chromu ze zderzaka.
p................6
2017-09-29, 13:46
Szkoda że nie przejechał jednego z nich, lewactwo nadaje sie jedynie na nawóz.
No i o co chodzi? Przecież jak zwierze wychodzi na drogę to nie należy wykonywać gw🤬townych manewrów, tylko jechać dalej. Dla wegan, ludzie to tylko zwierzęta, więc stosujemy należne zwierzętom reguły.
Napisał bym " c🤬j im w dupe " jednak sądzę że im by się podobalo
B................X
2017-09-29, 16:46
Też bym chciał tak bezkarnie przejechać sobie vegana.
o mój boże, o moj boże.... zdziwieni k🤬a
"What the fuck is wrong with him?"
Co z wami jest nie tak? Po to matka natura dała człowiekowi siekacze i kły żeby wp🤬lał mięso.
"Fucking lunatic wouldn't stop"
Nie no bo jak widzę bandę pojebów(tudzież "lunatyków) próbujących zatrzymać kilkunatstotonową ciężarówkę i majstrują coś przy naczepie to zawszę się zatrzymuję nie bacząc na moje bezpieczeństwo (tak patrze na ciebie Calais)
PS. Jak by ktoś nie załapał to ostatnie to był sarkazm
oni go najpierw chcieli za naczepę przytrzymać???
@b0r000
Ja calego komentarza nie zlapalem
Dobrze że nic nie wpadło pod koła, porządny człowiek by miał problemy przez durne bydło któremu od dobrobytu w dupach się poprzewracało.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Wegetarianie to debile, nie zdziwiłbym się gdyby właściciel konkurencyjnej rzeźni zapłacił jednemu z nich, aby robili dywersję. Ogólnie pojęte lewactwo łatwo wykorzystać do spełnienia swoich celów pod hasłami wolności i innymi gównami.
Ale takie filmy są satysfakcjonujące!!!
Krata najlepszego alkoholu dla kierowcy.
Te k🤬y powinny jechać z tymi świniami. Kto puszcza głupich roślinożerców luzem?
@b0r000
Natura dała ludziom mózg, weganom go poskąpiła...
podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.