Tylko po co oglądać fragment jak można obejrzeć całość.

Dobry skecz
Szkoda, że już nie występują z uroczą Katarzyną Pakosińską.
Ona niestety zabija swój talent w marnych reklamach jakiejś kablówki i dostawcy neta.

Szkoda, że już nie występują z uroczą Katarzyną Pakosińską.
Ona niestety zabija swój talent w marnych reklamach jakiejś kablówki i dostawcy neta.

Dla mnie średnie. Jak zwykle ta sama formuła i utarty szablon, gdzie zderzają się ze sobą i konfrontują dwie różne skrajności. W c🤬j jest skeczy do znudzenia bazujących na tym schemacie.

Standardowo, krótko i treściwie do wegetarian - moje jedzenie SRA na wasze jedzenie.
A skecz przedni, szkoda tylko, że oba kabarety mocno wypadły z formy ostatnimi czasy...
A skecz przedni, szkoda tylko, że oba kabarety mocno wypadły z formy ostatnimi czasy...
@up
jakie k🤬a oba kabarety?
Robert Górski to nie oddzielny kabaret;]
jakie k🤬a oba kabarety?
Robert Górski to nie oddzielny kabaret;]
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
@raistpol
ej co się zaj🤬em w akcji... dlaczego ja myślałem o ani mru mru? Muszę brać pół, nie ogarnę inaczej.
Dzięki stary!
ej co się zaj🤬em w akcji... dlaczego ja myślałem o ani mru mru? Muszę brać pół, nie ogarnę inaczej.
Dzięki stary!

Wegetarianie - pozostałość po części naszych przodków, którzy byli za słabi by polować i wp🤬lali trawę
Myślę, Ranger że miałbyś pewien problem - ja na przykład nie jem mięsa a jak nie masz przynajmniej 198 cm wzrostu i 140 kg wagi to raczej nie powiedziałbyś mi tego prosto w oczy...A że lubisz żreć antybiotyki, konserwanty i anabole w skoncentrowanej formie kurczaka z Tesco za 4,99 za kilogram - to już Twoja sprawa. Za kilka lat i wątroba i trzustka przypomną sobie o nawykach żywieniowych właściciela

up - kurczak z supermarkietu faktycznie syf ... ale sobie takiego dziczka czy sarenkę op🤬lić ... bajka. Świnka od rolnika karmiona twoim jedzeniem też pyszności