
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja bym kupował jakby był podpis rzeźnika, a jeszcze lepiej zdjęcie rzeźnika z legitymacji szkolnej. Może być jeszcze zdjęcie USG rzeźnika i zdjęcie jego rodziców.


@darex99
Jak najbardziej często zdarza mi się jeść mięcho ze świniobicia, czy szynki/kiełbasy z tego mięcha, samemu pieczony chleb na zakwasie, czy wiejskie jajka prosto od kury i rzeczywiście ma to swój specyficzny smak, ale jednocześnie korona mi z głowy nie spada jak sobie wszamię zwykłą bułkę z biedry, czy fileta z kurczaka z paczki. Po prostu wiadomo, że smak jest inny, ale bez przesady, cały czas na takich domowych wyrobach to też by w końcu człowiek dość dostał. A w naszych sklepach i tak mamy całkiem sensowne żarcie w porównaniu do wielu rzekomo bogatszych państw - często nawet to tanie.
Jak najbardziej często zdarza mi się jeść mięcho ze świniobicia, czy szynki/kiełbasy z tego mięcha, samemu pieczony chleb na zakwasie, czy wiejskie jajka prosto od kury i rzeczywiście ma to swój specyficzny smak, ale jednocześnie korona mi z głowy nie spada jak sobie wszamię zwykłą bułkę z biedry, czy fileta z kurczaka z paczki. Po prostu wiadomo, że smak jest inny, ale bez przesady, cały czas na takich domowych wyrobach to też by w końcu człowiek dość dostał. A w naszych sklepach i tak mamy całkiem sensowne żarcie w porównaniu do wielu rzekomo bogatszych państw - często nawet to tanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie