Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
b0r000 2017-04-11, 10:04 82
Klasyczny strzał w stopę
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-11, 10:07 35
Zgłoś
~Velture 2017-04-11, 10:53 7
Znakomity pomysł. Popieram!

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
madafaka77 2017-04-11, 11:04 8
zwierzaka nie mozna zabic, mozna natomiast ubic jak turka, moskala czy tatarzyna...
Zgłoś
IOI 2017-04-11, 12:39 2
"...data ZABICIA zwierzęta..."
po jakiemu to?
Zgłoś
nowynick 2017-04-11, 12:42 7

po wegańskiemu
Zgłoś
~kotka_w_piwnicy 2017-04-11, 12:50 12
Paranoja. Potem dzieją się takie "tragedie" jak w polskim programie kulinarnym. Dzieci miały okazję poznać zwierzęta, które potem ugotują - szok, niedowierzanie i dramat, że mięsko na drzewach jednak nie rośnie Popadanie ze skrajności w skrajność nigdy nie jest dobrym pomysłem. Miło dbać o kury nioski, żeby miały więcej przestrzeni w klatce niż taka pozwalająca zaledwie się obrócić oraz żeby świnie przed śmiercią jeszcze bardziej nie siwiały ze strachu. Ale przeżywanie, ze zwierzęta przeznaczone w przyszłości na ubój są faktycznie zabijane, to już pomieszanie z poplątaniem
Zgłoś
darex99 2017-04-11, 13:31 34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-11, 13:49 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eruaknem 2017-04-11, 14:25 2
Przypomniała mi się scena z "Rezerwatu" ze sklepu spożywczego, hehe

- Poproszę dewolaja.
- Panie, nie bierz pan tego dewolaja, bo to tu z tydzień już leży a toto wyłączane jest na noc!
- Eeeee, to co pani poleca?
- Weź se pan mielone.
- A ile one tu już leżą?
- Krócej!
Zgłoś
waloos 2017-04-11, 14:49 1
Zgłoś
mega_lis 2017-04-11, 15:08
Zgłoś
darex99 2017-04-11, 15:12 4
@waloos masz częściowo rację. Jeszcze 25 lat temu moi Dziadkowie właśnie zawsze takie 2 świnie mieli i było 2 X w roku wiejskie świniobicie. Mięso ambrozja. Podałem przykład sklepu jako jednego z nielicznych, gdzie mi produkty smakują i są bardzo wysokiej jakości - to mięso po kilku dniach nadal pachnie mięsem...natomiast z sieciówki, po 2 dniach już często jest oślizgłe, zapachu albo nie ma, albo zalatuje smrodkiem. Zgadzam się, że z jakością ogólnie jedzenia robi się dramat, a będzie jeszcze gorzej. Dlatego sklepy oferujące dobrą jakość mają ogrom klientów - i mówię tutaj o sklepach mięsnych jak i np. o przykładzie piekarni, który podałeś. Mam to szczęście, że niedaleko mnie taka właśnie tradycyjna piekarnia jest - chleb też droższy-wiadomo, bo około 5 zł, ale jest to chleb, który przez ponad 30 lat mojego życia jest identyczny i podobnie jak napisałeś, w godzinach porannych mają już wszystko sprzedane, a mają tylko 1 rodzaj chleba, wekę i jeden rodzaj bułek. Mam tez dostęp do owoców, warzyw i jajek wiejskich etc. wiadomo, że to nie to samo co 30 lat temu, ale z produktami ze sklepów, to przepaść. Zastanawiam się kto kupuje np. chleb w hipermarketach oferowany po 99 groszy. Czy są to tylko ludzie biedni czy także tacy janusze oszczędzania że chleb to chleb, jajko to jajko, a mięso to mięso
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-04-11, 20:10 1
No w sumie racja, niech wprowadzają, będzie łatwiej wybrać świeże mięso jak ktoś nie jest masarrzem albo rzeźnikiem i się nie zna to łatwiej będzie mu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem