Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wegetarianizm
dino2411 • 2013-12-14, 11:39
Komentarz pijanego znajomego po tym jako dziewczyna zadeklarowała się jak wegetarianka.

-Jestem wegetarianką bo kocham zwierzęta, jedząc mięso zabijasz je !

- W moich strona wegetarianizm to kalectwo...
Zgłoś
BongMan 2013-12-14, 11:49 127
Wegetarianizm to kalectwo umysłowe, które może prowadzić do kalectwa fizycznego. Rodzice z wypranymi zieloną propagandą mózgami wciskają dziecku zieleninę, a potem ma takie słabe kości, że grając w szkole w piłkę łamie sobie nogę w trzech miejscach.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
furak151 2013-12-14, 12:03 13
No k🤬a, piwo dla Bongmana.

A swoją drogą, jak nie chcą niech nie jedzą. Będzie więcej dla nas
Zgłoś
e................n 2013-12-14, 12:08 12
Jeżeli hodowane do celu spożycia, zwierzęta są uśmiercane w sposób nie zadający im cierpień to nie mamy o czym mówić.

A w ogóle to mnie to gówno co obchodzi. Ja uwielbiam mięcho. Smacznego!
Zgłoś
Hrodgar 2013-12-14, 12:35 34
Kiedyś wegetarianin był osobą, która była tak upośledzona że nie potrafiła upolować zwierzęcia, więc wp🤬lała sałatę.

Najbardziej wk🤬iające jest to że ci wegetarianie wp🤬lają jedzenie mojemu jedzeniu.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
j................x 2013-12-14, 13:28 42
-jestem freeganką
-czyli muszę spuścić się do śmietnika żebyś połknęła?
Zgłoś
BongMan 2013-12-14, 14:09 5
@up
Chłopie, było to do kawałów wrzucić, dobre w c🤬j

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
benzedrine 2013-12-14, 23:17
wegetarianin to jeszcze jeszcze, ale wegan... ja p🤬lę jak można być tak jebniętym. żreć kamienie
Zgłoś
m................a 2013-12-15, 2:05 1
O Ludzie !!! Dlaczego wy jedzenie mięsa sprowadzacie od razu do negowania zieleniny, wyobraźcie sobie, że można jeść mięso a do niego warzywa. To, że ktoś jest wege i je warzywa, nie znaczy, że ten co je mięso ich nie jada! Ja uwielbiam mięso i zawsze jem je z mnóstwem warzyw.

A tej pani chyba chodziło o żywe zwierzęta, to by się zgadzało, że jak jesz to je zabijasz
Zgłoś
Prospect0r 2013-12-16, 15:17 9
@up Wtf?
Zgłoś
c................s 2013-12-16, 15:45 12
Zgłoś
m................k 2013-12-16, 15:53 12
BongMan napisał/a:

Wegetarianizm to kalectwo umysłowe, które może prowadzić do kalectwa fizycznego. Rodzice z wypranymi zieloną propagandą mózgami wciskają dziecku zieleninę, a potem ma takie słabe kości, że grając w szkole w piłkę łamie sobie nogę w trzech miejscach.

Bongo, wegetarianie nie łamią sobie kości bo nie grają w piłkę bo to w większości pedały.
Zgłoś
thqpo 2013-12-16, 16:00 7
Uwaga uwaga: można normalnie żyć i być zdrowym nie jedząc mięsa, co więcej można z powodzeniem pakować na siłowni i budować masę. Ja spokojnie się budowałem jedząc mięso raz w tygodniu (ale jak bym zamiast tego wp🤬lił jajka to na jedno by wyszło).
Zgłoś
A................4 2013-12-16, 16:01 2
Obecnie mięso i produkty mleczne są tak zatoksycznione, że większą szkodę sobie wyrządzasz spożywając je.
Z drugiej strony wegetarianie są głupcami, bo wpieprzają soję, która jest modyfikowana genetycznie, oraz nie zwracają uwagi na chemię w produktach żywnościowych.

Trzeba po prostu myśleć. A to już wielu przerasta.
Zgłoś
taziu 2013-12-16, 16:04
@thupo Można nie mieć laski i z powodzeniem walić sobie konia tylko po co?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie