👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

^Gospodarka pada przez takich z🤬bów jak ty głosujących na platforme.
Ile to tego czarnego złota wyprzedawane jest zagranicę to szok... Polski emeryt musi oszczędzać cały rok, żeby sobie takiego węgla kupić na zimę za 800 zł za tonę, a kopalnie przynoszą straty, bo sprzedają węgiel spółkom za 200 zł za tonę, a spółka z kolei wyprzedaje zagranicę za 250 zł... gdzie tu sens? gdzie logika???
Japie*dole!!!!!!!!! jak takie cos mozna wrzucac na sadola!! ku*wa!!!!!!! przeciez te 2 typy nadaja sie do grania gejowskich scen w podrywaczach
Boże, ale syf
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Kto przeżucał tony wungla ten wie, że dobra gorzała "po" jest zawsze dobra.

Uśmiałem się jak przy zapaleniu płuc.Nie wiem dla kogo to jest robione, chyba dla elektoratu Anno Grodzkiej i Biedronia.
A tak na marginesie, gdzie w tym video-dowcipie jest dowcip? Chyba w nazwie kanału.
A tak na marginesie, gdzie w tym video-dowcipie jest dowcip? Chyba w nazwie kanału.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie